Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού: Με τον Θανάση Θωμόπουλο για την επιστροφή στις Εθνικές Κατηγορίες

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον Θανάση Θωμόπουλο στο τιμόνι του, θα πορευθεί την νέα σεζόν στην Α’ ΕΣΚΑ ο ΚΟ Χολαργού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου: “O Καλαθοσφαιρικός Όμιλος Χολαργού καλωσορίζει στην μπασκετική του οικογένεια τον Θανάση Θωμόπουλο ο οποίος θα είναι ο νέος προπονητής της Ανδρικής μας Ομάδας καθώς και της Ομάδας Νέων Ανδρών του Συλλόγου.

Ο Coach Θανάσης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και κατέχει δίπλωμα προπονητή Α’ κατηγορίας.
Έχει εργαστεί ως προπονητής υποδομών, τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος υποδομών για περισσότερα από 12 έτη ενώ ήταν Α’ προπονητής της Ανδρικής ομάδας του ΑΟ Ζωγράφου και μέχρι πρόσφατα Α’ προπονητής στην Ανδρική ομάδα Ποσειδών ΑΟΝΨ.

Στην επαγγελματική του πορεία έχει υπάρξει, εκτός των άλλων, βοηθός προπονητή στην Εθνική νέων Γυναικών καθώς και στον ΑΟ Φάρο Κερατσινίου καθώς και εξωτερικός συνεργάτης (τμήμα scouting) στις ομάδες ΑΣΕ Δούκας, ΑΣΚ Ιπποκράτης και Ιωνικός Νικαίας.

Στην προπονητική του πορεία έχει λάβει σημαντικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων η άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ με την ομάδα του Ποσειδών ΑΟΝΨ, η κατάκτηση του τουρνουά Νέων ανδρών και η άνοδος στην Γ Εθνική με την ομάδα του Ηλυσιακού ΑΟ καθώς επίσης και η άνοδος στην Basket League με τον Φάρο Κερατσινίου.

Στη θέση του βοηθού προπονητή της Αντρικής ομάδας από φέτος θα βρίσκεται ο Στρατής Νιανιός.
O Σύλλογός μας στοχεύει στην επιστροφή του στις Εθνικές Κατηγορίες!

Επενδύει σε νέους ανθρώπους, επαγγελματίες του Αθλήματος, που στοχεύουν ψηλά μέσα από ένα ελκυστικό μπάσκετ που βασίζεται στους αθλητές του Συλλόγου”.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ