Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Καθορίστηκαν οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης των πρωταθλημάτων

Δημοσιεύθηκε

στις

 
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ημερομηνιών όσον αφορά τα πρωταθλήματα και το Kύπελλο Ελλάδας βόλεϊ της χώρας μας. Πιο ειδικά, οι κληρώσεις για την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών και γυναικών θα πραγματοποιηθούν στις 6 Σεπτεμβρίου με τον τόπο διεξαγωγής να μην έχει οριστεί ακόμη με τα πρωταθλήματα της Α1 γυναικών και Α2 ανδρών να ξεκινούν στις 18 Οκτωβρίου ενώ της Α2 γυναικών στις 19 Οκτωβρίου. Τελευταία αγωνιστική πριν από την διακοπή για τις γιορτές θα γίνει στα 20 και 21 Δεκεμβρίου με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής ενώ θα αρχίσει εκ νέου στις 3 Ιανουαρίου 2015.
Η κανονική διάρκεια της Α1 γυναικών θα τελειώσει στις 21 Μαρτίου του επόμενου έτους και τα play-off θα ξεκινήσουν την 1η Απριλίου και θα ολοκληρωθούν  στις 30 του ίδιου μήνα. Στην Α2 ανδρών η κανονική περίοδος θα τελειώσει στις 28 Μαρτίου ενώ το τουρνουά των δευτεραθλητών θα διεξαχθεί το τριήμερο 3-5 Απριλίου. Τα δύο τουρνουά ανόδου θα γίνουν 17-19 και 24-26 Απριλίου ενώ το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών θα τελειώσει στις 22 του ίδιου μήνα.

Κύπελλο
Το Final Foυr του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών θα διεξαχθεί το διήμερο 28-29 Μαρτίου ενώ οι τελικές φάσεις των Πανελλήνιων πρωταθλημάτων Εφήβων Νεανίδων θα διεξαχθούν στις 7 και 8 Μαρτίου 2015, Για τους παίδες και τις κορασίδες το Final Four θα γίνει το τριήμερο 1-3 Μαΐου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ