Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ιωνικός: Ετήσιες υποτροφίες σε παιδιά σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Eτήσιες υποτροφίες σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων και οικονομικά αδύναμων οικογενειών προσφέρει ο Ιωνικός σε συνεργασία με τον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη για την περίοδο 2023-2024  στο πλαίσιο του προγράμματος «Αθλητισμός για όλους».

Έως τις 30 Οκτωβρίου, οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στα τηλέφωνα 2132004813 και 2132004874 και στο email [email protected]  ή στο email του συλλόγου [email protected] , να συμπληρώσουν μια σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους και τα στοιχεία του παιδιού καθώς και το άθλημα το οποίο επιθυμούν. Αυτή η φόρμα καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν θα αξιολογηθεί και θα προκύψουν μετά από κλήρωση οι επιτυχόντες.

Το πρόγραμμα «Αθλητισμός για όλους» ξεκίνησε για πρώτη φορά στον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη πριν από ένα χρόνο όπου δόθηκαν 15 υποτροφίες και αφορά παιδιά ηλικίας 5-12 ετών όλων των εθνικοτήτων που ζουν στην πόλη.  Ο Ιωνικός αναλαμβάνει όλο το κόστος για τους επιτυχόντες (ετήσια συνδρομή, ρουχισμό, δελτίο, συμμετοχή σε αγώνες, πλήρη καρδιολογικό έλεγχο) οι οποίοι θα προκύψουν σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου  γιατί η πρόσβαση στον αθλητισμό είναι δικαίωμα που δεν πρέπει να σχετικοποιείται από οικονομικούς περιορισμούς.

Πιο συγκεκριμένα οι υποτροφίες αφορούν τα παρακάτω αθλήματα:

Μπάσκετ  – 1 θέση για αγόρι / 1 θέση για κορίτσι 5 έως 12 ετών

Βόλεϊ – 1 θέση για αγόρι / 1 θέση για κορίτσι 5-12 ετών

Πυγμαχία – 1 θέση για αγόρι 9 έως 13 ετών

Πόλο – 1 θέση για αγόρι 6 έως 9 ετών

Κολύμβηση – 1 θέση για αγόρι / 1 θέση για κορίτσι 5 έως 8 ετών

Τένις – 1 θέση για κορίτσι 5 έως 9 ετών

Άρση Βαρών – 1 θέση για αγόρι / 1 θέση για κορίτσι 10 – 12 ετών

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ