Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ιστορικό «τρίποντο» για την Κηφισιά στη Super League

Δημοσιεύθηκε

στις

Ιστορική ήταν η τρίτη αγωνιστική για την Κηφισιά, η οποία πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League επί του Ατρομήτου με σκορ 2-1.

Αγωνιζόμενη στο στάδιο «Αθανάσιος Διάκος» της Λαμίας, ως γηπεδούχος, η ομάδα των Βορείων Προαστίων ξεπέρασε την αρνητική επιρροή των δύο πρώτων χαμένων παιχνιδιών και κατάφερε να πάρει τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η φάση που ίσως και να έκρινε τον αγώνα έγινε στο 34′ με τον Οζέγκοβιτς να δέχεται το μαρκάρισμα του Ντε Μποκ, να πέφτει στο έδαφος, και το το VAR να… δείχνει παράβαση έξω από την περιοχή, που στοίχισε την απευθείας κόκκινη στον Ντε Μποκ. Το φάουλ ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Οζέγκοβιτς στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Στο 69′ η ομάδα της Κηφισιάς διπλασίασε τα τέρματά της με τον Παπασάββα να πιάνει εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή, μην αφήνοντας περιθώριο στον τερματοφύλακα του Ατρομήτου να κάνει οτιδήποτε.

Το γκολ του Ασεβέδο στο 90′ μείωσε το σκορ σε 2-1 κι έδωσε νέα ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, αλλά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου…
Κηφισιά (Γιάννης Αναστασίου): Κρίστινσον, Μασούρας, Μπαρμπόσα (74′ Αντερέγκεν), Βαφέας, Τσάπαν (66′ Μποτία), Λούμορ, Παπασάββας, Πέιος (66′ Αντούνες), Ίλιεφ (82′ Νίνης), Οζέγκοβιτς, Μπιφούμα (74′ Σάκιτς).
Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Μαρκετζάνι, Φριντζόνσον, Ασεβέδο, Τσακμάκης, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (65′ Ρομπάιγ), Έντερ, Γιουμπιτάνα (40′ Αθανασίου), Καμαρά, Ντιρκς (65′ Κεσχρίντα), Αντζιέλσκι (72′ Βέργος).

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ