Ελάτε στην παρέα μας

Αγίων Αναργύρων - Καματερού

Θωράκισε τα μετόπισθεν η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια σπουδαία μεταγραφή που ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν της ομάδας προχώρησε η Ελπίδα Αγίων Αναργύρων, που απέκτησε τον Σταύρο Δαούτη.

Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός τους τελευταίους μήνες αγωνίστηκε με τον Ακράτητο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Τα προηγούμενα έξι χρόνια αποτέλεσε βασικό στέλεχος στον ΑΟ Ιλίου, με τον οποίο πανηγύρισε τρεις ανόδους.

Ο Σταύρος Δαούτης δήλωσε σχετικά: “Αποφάσισα να κάνω μια αλλαγή στην καριέρα μου. Οι άνθρωποι της Ελπίδας και ιδιαίτερα ο πρόεδρος κύριος Καραμπάτσος από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν πόσο με θέλουν. Έρχομαι σε ένα ιδιαίτερα οργανωμένο σωματείο και όπως κάνω πάντα θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΟ Ιλίου και τον Ακράτητο για την συνεργασία που είχαμε και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια και πάντα επιτυχία.

Θέλω να πω δυο λόγια για τον ΑΟ Ιλίου. Πέρασα τα καλύτερα χρόνια της ποδοσφαιρικής μου ζωής εκεί, αγάπησα την ομάδα αλλά και αγαπήθηκα από όλους. Κέρδισα πολλά σε πολλούς τομείς, αλλά και εγώ έδωσα το 1000% των δυνάμεων μου. Ο ΑΟ Ιλίου θα είναι πάντα στην καρδιά μου και μακάρι κάποια στιγμή οι δρόμοι να συναντηθούν. Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον πρόεδρο Μπάμπη Λερούτσο, ο οποίος δίνει ότι έχει και δεν έχει για την ομάδα και έχει καταφέρει να κρατάει την ομάδα ψηλά. Δεν λέω αντίο, λέω στο επανιδείν.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ