Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Η Όλγα τελικά δεν είναι μόνη της”: Δυνατό όχι στη βία στον φιλανθρωπικό αγώνας του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα δυνατό «ΟΧΙ» σε κάθε μορφής βία, βροντοφώναξαν όλοι όσοι συμμετείχαν στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργανώθηκε τη Δευτέρα 4 Απριλίου, στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης «Γιώργος Κοσικίδης», σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό (ΟΝΑΔΕΑ) και την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, για την οικονομική ενίσχυση της Αργυρουπολίτισσας, Όλγας Δημητρακοπούλου.

«Σε αυτό τον ποδοσφαιρικό αγώνα δεν υπήρξαν νικητές και ηττημένοι. Μόνη νικήτρια είναι η συμπολίτισσά μας, η Όλγα μας! Σε έναν αγώνα όπου περίσσευε η αγάπη, το πάθος και το χαμόγελο, η συμμετοχή του λαού της πόλης μας ήταν καθοριστική για να συγκεντρωθεί ένα πολύ σημαντικό ποσό που θα βοηθήσει τη συμπολίτισσά μας, θύμα ενδοοικογενειακής βίας, την Όλγα μας!», δήλωσε φανερά συγκινημένος από την θερμή ανταπόκριση και τη συμμετοχή των συμπολιτών του ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, εκφράζοντας παράλληλα και τις ευχαριστίες του προς όλους.

 

 

Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας, που διοργάνωσε ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης σε συνεργασία με τους Νίκο Γραμμένο και Μάρκο Σεφερλή και τη στήριξη των Νίκο Βαμβακούλα και Αντώνη Γλύκα και το Couros Football Club, διεξήχθη ανάμεσα στις ομάδες «Φίλοι του Μάρκου Σεφερλή» και αιρετοί – εργαζόμενοι του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης. μεταξύ των επωνύμων σπουδαίων καλλιτεχνών και σημαντικών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν ήταν οι Ντανιέλ Μπατίστα, Γιώργος Καραγκούνης, Νόνι Λίμα, Λουτσιάνο ντε Σόουζα, Πάνος Κιάμος, Λευτέρης Πανταζής, Κώστας Φραγκολιάς και πολλοί άλλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πριν την έναρξη του αγώνα παρουσιάστηκε χορογραφία με θέμα «Κραυγή για τις αδικοχαμένες γυναίκες» από τη σχολή χορού La Timba Dance School. Ενώ με το πέρας της εκδήλωσης τιμητική πλακέτα για την άψογη διοργάνωση έλαβε ο Νίκος Γραμμένος από το Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.

 

 

 

 

Για το αγωνιστικό κομμάτι αξίζει να αναφερθεί ότι το τελικό αποτέλεσμα έληξε ισόπαλο 3-3 με τους αιρετούς και τους επώνυμους να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή. Την ομάδα των αιρετών αποτέλεσαν ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και οι Γιώργος Καλιντέρης, Θωμάς Κατσαγώνης, Σωτήρης Κύρκος, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, Βαγγέλης Νικοθόδης, Πέτρος Ξηνταβελώνης, Γιάννης Παγούδης, Μιχάλης Τζιάλλας, Λάζαρος Τογρίδης.

«Είχε χρόνια να δει η πόλη μας ένα τέτοιο φιλανθρωπικό παιχνίδι και τα συναισθήματα όλων είναι απερίγραπτα και συγκλονιστικά. Όλγα συνέχισε τη μάχη σου! Είμαστε όλοι στο πλευρό σου!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ