Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η Νέα Ιωνία ενισχύθηκε μεταγραφικά

Δημοσιεύθηκε

στις


Ποδοσφαιριστές με εμπειρίες αλλά και ταλαντούχους με κίνητρο την διάκριση ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας με τους ιθύνοντές του να βλέπουν τα ψηλά … μπαλκόνια της Γ΄ Εθνικής, ενώ προβάλουν την νέα ομάδα σαν αουτσάϊντερ για την άνοδο (!). Ειδικότερα, στην προσφυγική ομάδα ήρθαν ο πολύπειρος επιθετικός Γιάννης Χλωρός (φωτο) που στα 36 του έχει παραπάνω από 400 συμμετοχές σε Α΄ και Β΄ Εθνική κατηγορία με τις φανέλες ομάδων όπως του Αθηναϊκού, των Τρικάλων, του Α.Ο. Αιγάλεω, της Λάρισας, του Θρασύβουλου, της Δόξας Δράμας, της Παναχαϊκής, του Πανθρακικού, της Καβάλας ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Football League με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στους κυανοκίτρινους, ακόμα, εντάχθηκε ο 19χρονος επιθετικός Βασίλης Σινάνι που έπαιζε πέρσι στον Κυανό Αστέρα Βάρης, ενώ πριν είχε αγωνιστεί σε Τυληκράτη Λευκάδας, Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου και έχει θητεία χρόνων στις Ακαδημίες Α.Ο. Γιάννης Παθιακάκης και ΑΕΚ. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Σινάνι έχει χριστεί διεθνής με την Εθνική Αλβανίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17.
Ακόμα στους Ιωνιώτες ήρθε ο 18χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Καλογεράκος που έπαιζε στον Αστέρα Γλυκών Νερών και αποτελεί μέλος των μικτών ομάδων της ΕΠΣΑΝΑ, αλλά και ο 21χρονος αμυντικός Νίκος Τριανταφύλλου, ο οποίος πέρσι έπαιζε σαν αντίπαλος της Νέας Ιωνίας με την φανέλα του Εθνικού Αστέρα. Τέλος, αποκτήθηκε και ο 21χρονος Βασίλης Ζαντριάς που την αγωνιστική περίοδο που πέρασε έπαιξε με τον Α.Ο. Χανιά στην Football League, ενώ είχε και δύο εμφανίσεις με τον Ιωνικό.
Οι περισσότερες από τις παραπάνω κινήσεις έγιναν στην προσπάθεια να συμπληρωθεί η τούρτα της επιθετικής γραμμής, καθώς μετά την αναπάντεχη φυγή του Μάριου Αργυρίου υπήρχαν μόνο ο Παναγιώτης Καραχάλιος και ο Θοδωρής Νησαριώτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ