Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η επιθετικότητα κατά των παιδιών «ηττήθηκε» στο γήπεδο Μεταμόρφωσης / Λυκόβρυσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια μοναδική αθλητική βραδιά κοινωνικής προσφοράς και ανθρωπισμού έζησαν όσοι βράθηκαν, το βράδυ της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 στο διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης / Λυκόβρυσης.

Στο γήπεδο όπου 16 ομάδες των Ακαδημιών του Α.Ο. Πεύκης, του Α.Ο. Λυκόβρυσης, της Α.Ε. Μεταμόρφωσης, του Ατρόμητου Μεταμόρφωσης, του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου ‘’Αθηνών σκόραραν’’ κατά της επιθετικότητας εναντίον των παιδιών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO των Βορείων Προαστίων.

Από νωρίς οι κερκίδες του σταδίου ήταν γεμάτες από ανθρώπους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τόσο του Ομίλου, όσο και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που αγκάλιασε και έδωσε την αιγίδα του στη μεγάλη αθλητική γιορτή, προωθώντας το μήνυμα της δωρεάς μυελού των οστών.

Η κα. Μαρίνα Πατούλη έδωσε το έναυσμα για την έναρξη των αγώνων,στη διάρκεια των οποίων, από τα μεγάφωνα του αθλητικού χώρου, ακουγόταν το σύνθημα-παρότρυνση προς τους παρευρισκόμενους να σπεύσουν να εγγραφούν ως δότες μυελού των οστών στους εκπροσώπους του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», που βρίσκονταν στο διαδημοτικό στάδιο.

Το μεγάλο φινάλε βρήκε τις ομάδες αγκαλιασμένες στο μέσο του γηπέδου για την ώρα της απονομής των μεταλλίων, υπό τη φαντασμαγορική ατμόσφαιρα που συνέθεταν τα πυροτεχνήματα τα οποία φώτισαν τον ουρανό πάνω από το διαδημοτικό γήπεδο Μεταμόρφωσης / Λυκόβρυσης.

Τα 400 και πλέον παιδιά των ακαδημιών που έλαβαν μέρος στο ποδοσφαιρικό τουρνουά βράβευσαν: ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας και άλλοι εκπρόσωποι τόσο του Δήμου, όσο και του αθλητισμού.

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμμετέχοντες αθλητές στο τουρνουά, ενώ θερμές ευχαριστίες απηύθυνε στον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Μ. Καρπέτα και τους αντιδημάρχους του Φ. Παπαδόπουλο και Κ. Κολοβό, για την παραχώρηση του διαδημοτικού γηπέδου, αλλά και την προετοιμασία του για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Επίσης, ο συντονιστής της βραδιάς Νίκος Παπαδάκης, πρεσβευτής Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων ευχαρίστησε τους Προέδρους των Αθλητικών Σωματείων που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση και τους απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από την Πρόεδρο για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Θερμές ευχαριστίες εκφράστηκαν στους μεγάλους χορηγούς της αθλητικής βραδιάς, τον κ. Τσαλίκη Γιώργο από την ΤARGET PHARMA, τον κ.Σπανό Ευάγγελο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, τον κ. Σιώμο Βλάσση Σ.Π.Α.Π., την κα Οδύσσεια Κωνστάντουρα ODYC, τον κ. Χρυσοσπάθη Ιωάννη και τον κ.Γεράσιμο Κοσσόβα Χ&Κ Τεχνική – Κατασκευαστική. Επίσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον ‘’Σύλλογο Όραμα Ελπίδας’’ και την σημαντική του προσφορά στο κοινωνικό γίγνεσθαι της χώρας , την οποία και παρέλαβε η γενική γραμματέας του συλλόγου κα. Ινώ Κωνσταντοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ