Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Η ΑΕΚ πέρασε στο επόμενο στάδιο

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε νέα εποχή μπήκε η ΑΕΚ μετά τις αποφάσεις που πήραν οι ιθύνοντές της σε μία Γενική Συνέλευση που έγινε σε χρόνο ρεκόρ που είχε σαν θέματα την σύσταση νέας ΠΑΕ ενόψει της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας στην football League αλλά και ΚΑΕ για το ιστορικό τμήμα μπάσκετ που επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία των Ελληνικών πρωταθλημάτων. Στην επιτροπή ποδοσφαίρου σαν μέλη είναι οι κ. Ασλανίδης, Αγγελόπουλος, Ανατολιωτάκης, Σκρέκης και Γαντζούλας και μέσα στον Ιούνιο θα προχωρήσει η διαδικασία για την τυπική έναρξη της νέας εταιρίας. Στην επιτροπή που θα τρέξουν τις νομικές διαδικασίες για το μπάσκετ τα μέλη είναι οι κ. Αλεξίου, Κοτσάτος, Κατσαδήμας, Μπέρκοβιτς και Βάτσιος. Στη σύντομη από πλευράς χρόνου Συνέλευση δεν συζητήθηκε το θέμα του παραχωρητηρίου της έκτασης του γηπέδου καθώς οι άνθρωποι της Ερασιτεχνικής εξήγησαν ότι το ζήτημα δεν περιλήφθηκε στα θέματα καθώς χρειάζεται πρώτα νε περάσει ο νόμος από την Βουλή.
Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου με λίγα λόγια έδωσε την ουσία τονίζοντας ‘’Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε την σύσταση ΠΑΕ και ΚΑΕ σε όσο το δυνατό συντομότερο χρόνο καθώς οι δύο εταιρίες που θα ξεκινήσουν από το μηδέν θα έχουν νέο ΑΦΜ χωρίς κανένα χρέος από το παρελθόν’’. 

Κοντά σε συμφωνία για τα τηλεοπτικά

Ακόμα σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο νέος δυνατός άνδρας  των κιτρινόμαυρων Δημήτρης Μελισσανίδης ήρθε σε επαφή με υψηλότατο διοικητικό στέλεχος καλωδιακού καναλιού που ειδικεύεται στις τηλεπικοινωνίες για συμφωνία με υψηλό τίμημα αναφορικά με την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων του Δικέφαλου την αγωνιστική σεζόν πού έρχεται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ