Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες για την Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Νίκησε στην Κρήτη 1-0 την Ιεράπετρα

Μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες, η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες, με την εκτός έδρας επικράτηση επί της Ιεράπετρας (1-0) για την 21η αγωνιστική της Betsson Super League 2. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις, ο Μαντί Ταλάλ ήταν εύστοχος όμως στο 3′ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο αγώνας

Μόλις στο 3′ η Κηφισιά ευτύχησε να ανοίξει το σκορ, με δυνατό σουτ του Μαντί Ταλάλ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, μετά από ασίστ του Στέλιου Ποζατζίδη. Στο 8′ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά, αλλά το σουτ που έκανε από πλάγια θέση βρήκε σε σώματα και κατέληξε σε κόρνερ. Η μοναδική καλή στιγμή για την Ιεράπετρα στο πρώτο μέρος ήρθε από τον Χουάν Κατάλντι στο 39′ της αναμέτρησης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, η οποία όμως δεν ανησύχησε τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο, που μπλόκαρε την μπάλα.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, η Κηφισιά έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Μαντί Ταλάλ και ο Μιχάλης Κουιρουκίδης συνεργάστηκαν εξαιρετικά, το πλασέ του δεύτερου όμως έδιωξε με δυσκολία με τα πόδια ο Ηλίας Κυρίτσης. Στο 67′ το σουτ του Χουάν Κατάλντι αρκετά έξω από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Αλέξανδρου Αναγνωστόπουλου, ενώ παρόμοια κατάληξη είχε κι αυτό του Μαντί Ταλάλ στο 70ό λεπτό.
Στο 74′ το πλασέ του Μιχάλη Κουιρουκίδη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα το γκολ του Στέλιου Ποζατζίδη (μετά από απόκρουση του Ηλία Κυρίτση σε νέο σουτ του Μιχάλη Κουιρουκίδη) ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε κι αυτή στην Κηφισιά, με τον Μανώλη Καλλέργη να κάνει αδύναμο πλασέ μετά από πάσα του Νικολάς Αντερέγκεν.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ (Στουρνάρας): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Στάμου, Τσορνομάζ, Παπαδάκης (76′ Χιμένεθ), Κατάλντι, Κάρδαρης (68′ Μαραθωνίτης), Ζήσης, Μπλάνκο (84′ Ίννος), Καραμπέτσος (68′ Καλλιτσουνάκης), Ντέτλερ.
ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Μαζουλουξής, Βαφέας, Σωτηράκος, Προβυδάκης, Ποζατζίδης Στ. (86′ Παυλάκης), Παπασάββας, Πέιος (78′ Νοικοκυράκης), Ταλάλ (78′ Αντερέγκεν), Κουιρουκίδης, Τεττέι (86′ Καλλέργης).

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ