Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Επεισοδιακή νίκη της Λυκόβρυσης επί της Αλσούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι σημαδεύτηκε από μεγάλη ένταση

Σε ένα ματς που αν και βαθμολογικά αδιάφορο σημαδεύτηκε από μεγάλη ένταση, η Λυκόβρυση νίκησε την Αλσούπολη με 4-1.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν φρικτά παράπονα για την διαιτησία, αλλά και για την συμπεριφορά ανθρώπων των γηπεδούχων.

Το σκορ άνοιξε στο 25′ όταν ο Απέργης έκανε το 1-0. Στο 40′ ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι σε μια φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, που θεωρούν ότι ο αμυντικός βρήκε μόνο τη μπάλα. Ακολούθησε μεγάλη ένταση και ολιγόλεπτη διακοπή, με τον Μιγκάκη να εκτελεί εύστοχα κάνοντας το 2-0. στο 55′ ο Τρούσης μείωσε σε 2-1, με τον Απέργη στο 76′ να κάνει το 3-1. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ένα λεπτό αργότερα ο Ρόμπολας.

ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ (Κώστας Κρασώνης): Ε. Κορρές, Σέργης (85′ Κωνσταντόπουλος), Τριάντης, Σουλιώτης, Μιγκάκης, Π. Κορρές, Μπεζάνης (46′ Κορδατζής), Τασιούδης (85′ Μπάζε), Δουληγέρης (72′ Παπαχρήστος), Χρυσογονίδης (66′ Ρόμπολας), Απέργης.

ΑΛΣΟΥΠΟΛΗ (Γιώργος Λαζάρου): Κατσαντώνης, Κελεμένι (81′ Ξανθουδάκης), Σώντας (70′ Σπυράτος), Ανδρέου, Φειδάκης (28′ λ.τρ. Ιωαννίδης), Δουγέκος, Τρούσης (81′ Τσάνα), Αρναρέλλης (70′ Δρυμωνίτης), Βασίλι, Σταθόπουλος, Μάνδαλος.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ