Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Επίσκεψη των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της Πετρούπολης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ολοκληρώθηκαν οι επισκέψεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης, στο πλαίσιο του ενιαίου παιδαγωγικού προγράμματος «Αθλούμαι και γυμνάζομαι, μα για τη νίκη λίγο νοιάζομαι».
Τα παιδιά των τμημάτων των προνηπίων επισκέφθηκαν με τις παιδαγωγούς τους το Κολυμβητήριο και με την καθοδήγηση των γυμναστών ήρθαν σε επαφή με το άθλημα της κολύμβησης.
Οι λιλιπούτειοι φίλοι μας με μεγάλο ενθουσιασμό ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του κολυμβητηρίου, στα αποδυτήρια, στην μικρή και την μεγάλη πισίνα, ενώ από τις κερκίδες απόλαυσαν κολυμβητικές επιδείξεις από τους λουόμενους της δομής!
Οι γυμναστές του κολυμβητηρίου έδειξαν στα παιδιά τα οφέλη της κολύμβησης μέσα από παιγνιώδεις δραστηριότητες, όπως παιχνίδια με καλαμάκια και μπουρμπουλήθρες, επίδειξη με σανίδες και μακαρόνια και άλλες δραστηριότητες, ενώ στο τέλος της επίσκεψης μοιράστηκε στα παιδιά έντυπο για τα οφέλη της κολύμβησης.
Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι προγραμματισμένες δράσεις εντός αλλά και εκτός των Παιδικών Σταθμών, με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν τις αθλητικές δομές του Δήμου και να ενημερωθούν για τα σωματικά και πνευματικά οφέλη της άθλησης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ