Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πεντέλης: Ψηφιακή ομιλία με θέμα «Η Εμπειρία της Ανθεκτικότητας»

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Πεντέλης διοργανώνει την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 19:00μμ ομιλία μέσω webex με θέμα: «Η Εμπειρία της Ανθεκτικότητας».

Η ψυχική ανθεκτικότητα δεν είναι ένα χαρακτηριστικό με το οποίο κανείς γεννιέται. Είναι η εμπειρία της δυσκολίας απέναντι σε κάθε δοκιμασία και πρόκληση, μικρότερη ή μεγαλύτερη, που γεννά την επιμονή και την γενναιότητα. Ποτέ δεν ξέρουμε στ’ αλήθεια πόσο δυνατοί είμαστε αν δεν δοκιμαστούμε, και ποτέ δεν ξέρουμε πόσο ενωμένοι είμαστε αν δεν μοιραστούμε έμπρακτα το μήνυμα της προσπάθειας αλλά και της υποστήριξης. Ο αθλητισμός αποτελεί ένα απαιτητικό και επίπονο μονοπάτι με στερήσεις και σκληρό αγώνα, που όμως δίνει το μήνυμα  πως νίκη είναι η ίδια η απόφαση να μην παραιτούμαστε μπροστά στα εμπόδια.

Κεντρικός ομιλητής της διάλεξης θα είναι ο Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας με αμαξίδιο.

Την ομιλία θα πλαισιώσουν οι: Γρηγόρης Πολυχρονίδης, πρόεδρος του συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, Δημήτρης Κάζαγλης, Ομοσπονδιακός Προπονητής ξιφασκίας με αμαξίδιο και Βασίλης Ντούνης, Παραολυμπιονίκης ξιφασκίας με αμαξίδιο και συνοδοιπόρος του Παναγιώτη Τριανταφύλλου στον αγωνιστικό Παραολυμπιακό στίβο.

Δηλώσεις συμμετοχής για σύνδεση την ημέρα της Ομιλίας, στον παρακάτω διαδικτυακό σύνδεσμο:

http://penteli.gov.gr/h_empeiria_tis_anthektikotitas_forma_symmetoxis/

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ