Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Εγγραφές στα προγράμματα κολύμβησης του Δήμου Γλυφάδας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα προγράμματα κολύμβησης παιδιών και ενηλίκων του Δήμου Γλυφάδας, που πραγματοποιούνται στο ανακαινισμένο κλειστό δημοτικό κολυμβητήριο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 2 μ.μ. και από τις 4 μ.μ. ως τις 8 μ.μ. (Σάββατο & Κυριακή από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ.) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Μάκης Λιούγκας» (Φοίβης 14, πλατεία Νυμφών). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2108943807.

Σύντομα θα ανακοινωθούν αναλυτικά τα προγράμματα κολύμβησης, για όλες τις ηλικίες, που οργανώνει και υλοποιεί ο Δήμος Γλυφάδας. Αναφέρουμε ενδεικτικά ότι πραγματοποιούνται προγράμματα βρεφικής κολύμβησης, εκμάθησης κολύμβησης, ελεύθερης κολύμβησης ενηλίκων, aqua aerobic, υδροθεραπείας, κλπ. Την περασμένη χρονιά, συνολικά 1500 περίπου ενήλικες και 800 παιδιά συμμετείχαν στα σχετικά προγράμματα.

Θυμίζουμε ότι από το 2017 οι καταδύσεις επέστρεψαν – μετά από αρκετά χρόνια – στο δημοτικό κολυμβητήριο Γλυφάδας, όπου τοποθετήθηκε νέος, ασφαλής και πιστοποιημένος, βατήρας. Η εν λόγω σανίδα καταδύσεων πληροί τις προδιαγραφές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (FINA) και είναι εγκεκριμένη για χρήση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και εθνικά. Πέρυσι, μάλιστα, για πρώτη φορά, το δημοτικό κολυμβητήριο της Γλυφάδας βρέθηκε μέσα στα τρία πρώτα στην Ελλάδα σε διαύγεια και καθαρότητα νερού.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ