Ελάτε στην παρέα μας

Αγίας Παρασκευής

“Διπλό” τίτλου για την Αγία Παρασκευή – Νίκησε εκτός έδρας τον Άγιο Δημήτριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Αγία Παρασκευή επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας επί του Αγίου Δημητρίου και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου, της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αθηνών.

Η ομάδα του Σήφη Βενάκη έφτασε τους 31 βαθμούς και ξέφυγε με 4 βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό Λιοσίων, ενώ ο Άγιος Δημήτριος έμεινε στους 11 και στην 10η θέση.

Στο 10′ ο Κουλούρης στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της ομάδας έκανε το 0-1, με τον Μπουτσικάρη στο 22′ με πέναλτι να κάνει το 0-2. Στο 66′ ο Μπόλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, με τον Νικολάου στο 69′ να μειώνει σε 1-3. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε με πέναλτι στο 87′ ο Αρώνης.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Ντέντες, Πλυτάς (46′ Σαμπάνης), Πλάκα, Τάγκαλος, Τσάκος, Σκόνδρας, Αρώνης, Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης (75′ Βάης), Κόττας (82′ Καρτσιώλας), Γιάσσα (24′ Οσκανιάν) (46′ Νικολάου).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Καταχανάκης, Κόλλιας, Φειδαίος, Γαλανόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Σταμούλης (71′ Κραψίτης), Μπόλης (90′ Μακρυπίδης), Πατερίτσας, Κουλούρης (84′ Ψαραδέλης), Μπουτσικάρης, Φάρκωνας (71′ Κούτρος).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ