Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Διπλή ενίσχυση για την Αλσούπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Απέκτησε τον Σωτήρη Μάζη και τον Μιχάλη Φάρκωνα

Σε δύο πολύ σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η Αλσούπολη, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Μάζη και του Μιχάλη Φάρκωνα.

Αρχικά, ο ικανότατος φορ Σωτήρης Μάζης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον Φοίνικα Περιστερίου. Στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχε συμφωνήσει με τον Αττικό αλλά για επαγγελματικούς λόγους η συμφωνία δεν προχώρησε. Έτσι, η διοίκηση της Αλσούπολης κατάφερε να τον φέρει στην ομάδα, κάτι που θεωρείται μεγάλη επιτυχία αφού αποτελούσε Μήλον της Έριδος για πολλές ομάδες.

Αναλυτικά ο σύλλογος ανέφερε στην ανακοίνωσή του σχετικά: “Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης και πάντα με γνώμονα την ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ της ομάδας μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού Σωτήρη Μάζη .Η δεδομένη ποδοσφαιρική ποιότητα του Σωτήρη σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του χαρακτήρα του,μας οδήγησαν στο να πράξουμε τα μέγιστα ώστε να ενταχθεί στην ομάδα μας, δοθείσης της ευκαιρίας. Τον καλωσορίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την φετινή αγωνιστική περίοδο

Αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Σωτήρης Μάζης δήλωσε τα ακόλουθα: “Χαίρομαι ιδιαίτερα που ήρθα σε συμφωνία με το σωματείο της Αλσουπολης. Τόσο η διοίκηση όσο και ο προπονητής έδειξαν εξαρχής ότι με θέλουν στην ομάδα και σε συνδυασμό ότι το όραμα και οι στόχοι μας ταυτίζονται, με κάνουν να πιστεύω ότι θα έχουμε μια πετυχημένη χρόνια!”

Επίσης, εκ μέρους του ΔΣ του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Συλλόγου της Αλσουπολης , ανακοινώθηκε η ένταξη ενός πρωταθλητή στο ρόστερ της. Την νέα αγωνιστική περίοδο με την φανέλα της ομάδας θα αγωνίζεται ο 22χρόνος αριστερός χαφ Μιχαλης Φαρκωνας. Ο Μιχάλης την περσινή ποδοσφαιρική σαιζόν ήταν βασικότατο μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας της Πεύκης. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής και έρχεται να προσδώσει ακόμα περισσότερη ποιότητα στην ομάδα που χτίζεται για την νέα αγωνιστική περίοδο.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ