Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Δεκάδες μικροί αθλητές στη Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Αγώνων Στίβου του Δήμου Περάματος

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 2η συνεχή χρονιά, η Χριστουγεννιάτικη Ημερίδα Αγώνων Στίβου την Κυριακή 8/12/2019 στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, μια συνδιοργάνωση του ΣΕΔΑΣ Περάματος και του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Περάματος.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος δεκάδες μικροί αθλητές, ηλικίας 5-15 ετών με κύριο σκοπό την ανάπτυξη της ευγενούς άμιλλας και του Αθλητικού Πνεύματος. Στους αθλητές απονεμήθηκαν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και έπαινοι συμμετοχής.

Ο Δήμαρχος, κ. Γιάννης Λαγουδάκης σε σύντομη ομιλία του έδωσε συγχαρητήρια στο ΣΕΔΑΣ Περάματος για την προσφορά του στον κλασικό αθλητισμό, ενώ επεσήμανε στα παιδιά που συμμετείχαν στην διοργάνωση το πόσο σημαντικό είναι πέρα από τις ατομικές τους επιτυχίες να κυριαρχεί το πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι, το οποίο αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο κάθε αθλητικής συμπεριφοράς. Παράλληλα, ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία στους μικρούς αθλητές, στους γονείς τους και σε όλους τους παρευρισκομένους εν όψει των Χριστουγέννων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑΣ Περάματος κ. Γιάννης Ψωμιάδης, όπου αξίζει να σημειωθεί πως στη δική του συμμετοχή και δράση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού στην πόλη, η Αντιδήμαρχος Μαργαρίτα Καζάκου, ο Αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Λαγουδάκης, καθώς και πλήθος κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ