Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Γυμναστική για Όλους στο Ηράκλειο

Δημοσιεύθηκε

στις


Σήμερα Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 18.30 το απόγευμα, ξεκινά το φετινό Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους, στο Ηράκλειο Αττικής το οποίο είχε αναβληθεί πριν από λίγες ημέρες λόγω καιρικών συνθηκών. Ένα διήμερο γεμάτο από νιάτα και αθλητισμό είναι, λοιπόν, αυτό που έρχεται για τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής ο οποίος διοργανώνει και φέτος την καθιερωμένη «Γυμναστράδα». Ερασιτέχνες και επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι από αθλητικά σωματεία και συλλόγους της χώρας δίνουν ραντεβού στο δημοτικό γήπεδο της οδού Πρασίνου Λόφου, προκειμένου να διαγωνιστούν σε επιδείξεις γυμναστικής χωρίς νικητές και ηττημένους…
Οι γυμναστικές επιδείξεις ξεκινούν και τις δύο ημέρες στις 17.00 το απόγευμα. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

25 χρόνια Γυμναστράδα
Φέτος ο θεσμός της Γυμναστράδας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής κλείνει τα 25 χρόνια. Ο επετειακός χαρακτήρας της επικείμενης Γυμναστράδας θα σηματοδοτηθεί, αφενός αφιερώνοντας τη φετινή διοργάνωση στο Παιδί, αφετέρου τιμώντας τα πρόσωπα που ξεκίνησαν τον θεσμό το 1991: τον τότε δήμαρχο της πόλης, Γιώργο Μαστοράκο, και την δημοτική σύμβουλο που υλοποίησε την πρώτη δράση, Άννα Βερούλη.Η τελετή βράβευσης θα γίνει στο κλείσιμο της πρώτης ημέρας του Φεστιβάλ, την Παρασκευή 19 Ιουνίου.

Συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού
Τα 25 χρόνια της Γυμναστράδας θα γιορταστούν με μια συμβολική και ουσιαστική αφιέρωση: ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής τιμά το Παιδί. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης και σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στις 11.00 το πρωί, ο Δήμος θα πραγματοποιήσει την τελετή ονοματοδοσίας της παιδικής χαράς στο Ο.Τ. 216 (απέναντι από τα σχολεία της Πευκών), η οποία θα ονομαστεί παιδική χαρά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ