Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Γνώρισαν την Πετρούπολη… ποδηλατώντας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Πετρούπολης “ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ” που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο “Οδυσσέας”.
Η διοργάνωση είχε καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα καθώς σκοπός της δράσης ήταν οι συμμετέχοντες να περάσουν και να γνωρίσουν σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος όπως το Θέατρο Πέτρας, το Καμίνι, το Άλσος, το Γραμμικό Πάρκο κ.α.

Μικροί και μεγάλοι πήραν τα ποδήλατά τους, φόρεσαν τα κράνη τους και απόλαυσαν μία εκπαιδευτική διαδρομή κάνοντας μικρές στάσεις στα σπουδαιότερα σημεία της Πετρούπολης.
H εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου έγινε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου και ο τερματισμός στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έκθεση με φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και μια ταινία μικρού μήκους με φωτογραφίες από την πόλη μας μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Σίμος, οι Αντιδήμαρχοι Ζαχαρούλα Κανέλλη, Ανθή Ζορμπά, Βασιλική Πουλογιαννοπούλου και Νίκος Μαλαθρίτης καθώς επίσης και ο Θοδωρής Λάππας επικεφαλής της παράταξης “Πετρούπολη μαζί”, ενώ στην εκκίνηση παρευρέθηκε ο Νίκος Σακούτης, επικεφαλής της παράταξης “ΡΑΚ”.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ