Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Γαλαξίας αστεριών στο κλειστό της Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου και ο Γ.Α.Ο.Κ., διοργανώνουν αγώνα καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) μεταξύ του συλλόγου των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και των Καλαθοσφαιριστών της Μεταμόρφωσης.
Ο αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο “Κώστας Αρβανίτης” το Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30.
Θα συμμετάσχουν μεγάλοι διεθνείς άσσοι ( Κόρφας, Σιγάλας, Γαλακτερός, Ρεντζιάς, Λιαδέλης, Κακιούσης, Μπουντούρης, Τζαλαλής, Αγγελίδης, Ντικούδης, Πρέλιεβιτς, Κουκλάκης, Μασλαρινός, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σταυρακόπουλος, κ.α. ).
Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφ’ ενός να τιμηθεί η Εθνική, οι αθλητές που δόξασαν τα εθνικά χρώματα και συνεχίζουν την προσφορά τους μέσα από την κοινωνική δράση και αφ’ ετέρου να ενισχυθούν από τα έσοδα οι Κοινωνικές δομές του Δήμου μας (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, συσσίτιο κ.τ.λ.) όπου και θα διατεθούν όλα τα έσοδα.
“Η κοινωνική ευαισθησία και ανιδιοτέλεια των μεγάλων αθλητών μας, αποτελεί αφορμή και ευκαιρία για να δείξουμε όλοι -(πολίτες, κοινωνία και επιχειρηματικός κόσμος του Δήμου μας) – την αλληλεγγύη μας προς όσους έχουν ανάγκη, μέσα από την στήριξη της εκδήλωσης” σημειώνεται από το Δήμο Μεταμόρφωσης.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ