Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Γέμισε ποδήλατα το κέντρο της Μεταμόρφωσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με καλή διάθεση και πολλά χαμογέλα από μικρούς και μεγάλους πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ετήσιος ποδηλατικός γύρος της πόλης, που διοργάνωσε ο Δήμος Μεταμόρφωσης και το Τμήμα Αθλητισμού το Σάββατο 18 Μαΐου 2024.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, καθώς περισσότεροι από 240 ποδηλάτες όλων των ηλικιών γέμισαν τους δρόμους της πόλης, χαρίζοντας σε κοινό και συμμετέχοντες υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ευαισθητοποίησης στο ζήτημα της οικολογικής μετακίνησης.

Το σύνθημα για την έναρξη της βόλτας με τα ποδήλατα έδωσε ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας. Με αφετηρία μπροστά από το Δημαρχείο, οι ποδηλάτες διέσχισαν μία απόσταση πέντε συνολικά χιλιομέτρων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και επέστρεψαν στο σημείο εκκίνησης.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα στις σχολικές μονάδες και στους αθλητικούς συλλόγους που συμμετείχαν στον ποδηλατικό γύρο, ενώ κληρώθηκε δώρο και ένα ποδήλατο, χορηγία του κ. Στέφανου Γατσούλη.

Στατική έκθεση κλασικών οχημάτων

Η φετινή εκδήλωση είχε mia ιδιαίτερη νότα, με την κεντρική πλατεία του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος να γεμίζει από αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής, καθώς πραγματοποιήθηκε, με τη συμμετοχή της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικού Αυτοκινήτου -ΕΛΚΑ-, στατική έκθεση κλασικών οχημάτων που ταξίδεψαν το κοινό σε μία ξεχωριστή βόλτα στον χρόνο.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ