Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Β’ ΕΠΣΑ: Ειδικό βάρος έχει ο τρίτος όμιλος

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο τρίτος και τελευταίος όμιλος της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν αναλογιστούμε πως κάποιες από τις ομάδες κάποτε έπαιζαν σε επαγγελματικές κατηγορίες και φέτος θέλουν να κάνουν το come back. Στη Νέα Ιωνία η Ελευθερούπολη μετά την νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει και το Σάββατο τους τρεις βαθμούς απέναντι στον 12ο με ένα βαθμό Ερμή Ειρ. Ηρακλείου. Ο Απόλλων Χαλανδρίου από την άλλη ως πρώτος θέλει έτσι να συνεχίσει και να πάρει άλλους τρεις βαθμούς από το σημερινό αγώνα με την 15η Αλσούπολη που δεν έχει βαθμό. Ο Άγιος Θωμάς θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τον Γκυζιακό, σε μία αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι με νίκη μένουν δεύτεροι ή με ήττα του Απόλλων πάνε στην πρώτη θέση.
Ο Εθνικός Αστέρας έχει τρεις βαθμούς και την Κυριακή απέναντι στην Κορωνίδα που έχει και αυτή τρεις βαθμούς, θέλει νίκη για να ελπίζει σε μια καλύτερη συνέχεια. Από την άλλη ο Άγιαξ Ταύρου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα Βριλήσσια, ενώ ο Αστέρας Ζωγράφου θα παίξει με τον Αθηναϊκό στο γειτονικό ντέρμπι της κατηγορίας.
Το Παλαιό Φάληρο θα προσπαθήσει να ξεφύγει με νίκη από τον Τριφυλλιακό, μιας και οι δύο είναι ισόβαθμοι, ενώ ο τελευταίος Ατρόμητος Χαλανδρίου αντιμετωπίζει την Λαύρα Αργυρούπολης, αγώνας που έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, για τις δύο ομάδες μιας και είναι στην τελευταία τριάδα.

Διαβάστε επίσης:

Β’ΕΠΣΑ: Συνωστισμός στην κορυφή του δεύτερου ομίλου

Β’ ΕΠΣΑ: Κυνηγούν νίκες για να εδραιωθούν

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ