Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βύρωνας: Αρχίζουν τα «Παμβυρώνεια 2020» στις 16 Μαρτίου [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και τη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ) του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά τους Σχολικούς Αθλητικούς Αγώνες «Παμβυρώνεια  2020» (16 Μαρτίου).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ισόρροπη ψυχοσωματική ανάπτυξη των παιδιών και η ανάδειξη των φυσικών ικανοτήτων και κινητικών δεξιοτήτων τους.

Το Τμήμα Αθλητισμού σε αγαστή συνεργασία με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολείων του Βύρωνα, στοχεύει στην αθλητική ενεργοποίηση και κινητοποίηση των παιδιών φέρνοντας τα κοντά σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα.
Η διαρκώς αυξανόμενη δυναμική του θεσμού φέτος ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότερα από 1.100 παιδιά θα συναγωνιστούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου (Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, Κολυμβητήριο «Χρήστος Ταμπαξής», Γήπεδο «Δημήτρης Νικολαΐδης», Κλειστό Γήπεδο «Δημήτρης Καλτσάς», Κλειστό Γήπεδο Καρέα «Τάκης Παπαγεωργίου», Δημοτικό Γυμναστήριο Βύρωνα).
Τα Παμβυρώνεια εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με περισσότερα αθλήματα μέσα από την υποδειγματική συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων. Πέρυσι προστέθηκε το Βόλεϊ κοριτσιών στα Δημοτικά και φέτος το Futsal αγοριών στα Δημοτικά και τα Γυμνάσια.
Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τα αθλήματα, τις συμμετοχές και το πρόγραμμα των αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ