Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βραβεύσεις στην πίτα του ΠΑΟ Αλσούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την παρουσία αρκετών επισήμων, σύσσωμου του Δ.Σ. της ομάδας και φίλων του συλλόγου ο ΠΑΟ Αλσούπολης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παναιτώλιου.

Οι πράσινοι της Νέας Ιωνίας διοργάνωσαν με επιμέλεια μία όμορφη γιορτή και τίμησαν αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου για την πολύπλευρη προσφορά τους στο λαοφιλές άθλημα. Μεταξύ αυτών το μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΑ κ. Δημήτρη Στυλιανού για την βοήθεια του επί χρόνια στο σωματείο, τον Ιωνιώτη πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή κ. Λευτέρη Βελέντζα για την συνολική προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, τον κ. Γιάννη Κωστιδάκη για την διοικητική του προσφορά στον σύλλογο, τον πρώην ποδοσφαιριστή και πρόεδρο Βασίλη Βαγιόγλου, τον δημοσιογράφο κ. Δημήτρη Κουμουρτζή, καθώς και τον φυσιοθεραπευτή του Α.Ο. Νέας Ιωνίας κ. Γρηγόρη Τσουγκριάνη για τις υπηρεσίες του προς την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της. Οι τελευταίοι αναφορικά τιμήθηκαν για την άψογη συμπεριφορά τους στο προηγούμενο πρωτάθλημα με αφορμή και το βραβείο ήθους που πήραν από την ΕΠΣΑ.

Πέρα από τους προαναφερόμενους την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της διοίκησης του μεγάλου ποδοσφαιρικού σωματείου της Νέας Ιωνίας, το διοικητικό στέλεχος της Α.Ε. Ελευθερούπολης Γιάννης Αθηναίος, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Ηρακλής Γκότσης και ο γενικός γραμματέας κ. Κυριάκος Χαμαλίδης καθώς και ο Διευθυντής του Λυκείου Αλσούπολης κ. Βασιλάκης που να τονιστεί ότι έχει άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας με τα νέα γραφεία της να στεγάζονται στον χώρο του ιδρύματος. Να τονίσουμε επίσης την αθρόα συμμετοχή γονιών και παιδιών των Ακαδημιών του σωματείου αλλά και του προπονητή τους κ. Ηλία Αργιανά.

Στις 21 Φεβρουαρίου ο χορός της ομάδας

Από τα χείλη των διοικούντων βγήκε και η είδηση της ετήσιας χοροεσπερίδας της ομάδας που θα γίνει Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου σε μεγάλη ταβέρνα με μουσικό πρόγραμμα στην περιοχή της Νεάπολης και σε αυτή τη γιορτή οι παράγοντες των πράσινων καλούν όλους τους φιλάθλους της πόλης να πάρουν μέρος με σκοπό να ξεφαντώσουν με τους ήχους καλής Ελληνικής μουσικής.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ