Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Βράβευση αθλητικών σωματείων και αθλητών του δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Για πρώτη φορά διοργανώθηκε η «Γιορτή του Αθλητή» στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης να τιμήσει τα σωματεία του και τους αθλητές και αθλήτριες, που διακρίθηκαν σε εγχώριες, αλλά και διεθνείς διοργανώσεις.

Μετά το σύντομο καλωσόρισμα του εντεταλμένου  συμβούλου Αθλητισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιώρου Καρύμπα, τον λόγο πήρε ο δήμαρχος της πόλης, Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί και αφορούν στον αθλητισμό.
Ακολούθησαν βραβεύσεις σε αθλητές με αναπηρίες και συγκεκριμένα η Χρυσή Μόρφη, Πρωταθλήτρια Boccia, Βασικό μέλος της Εθνικής Ομάδας στην κατηγορία BC4 από το 2014, με διακρίσεις σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες  διοργανώσεις και ο Χρήστος Καπέλας, που κατέλαβε την 7η θέση στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο στο άλμα εις μήκος. Επιπλέον, βραβεύθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Ντανιέλ Μπατίστα.


Η εκδήλωση έκλεισε με τις βραβεύσεις αθλητών και Συλλόγων. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν ο Σύλλογος Τραμπολίνο «Άλτις», ο Σύλλογος «Τοξότης Πεύκης», ο Σύλλογος Τάε Κβον Ντο «Αίαντας Πεύκης», ο Σύλλογος Τάε Κβον Ντο «Δύναμις Λυκόβρυσης», ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Άγιαξ Πεύκης», ο Σύλλογος Μπάντμιντον «Νίκη Μαγκουφάνας», ο Σύλλογος πινγκ πονγκ και βόλεϊ «Αθηνά Μαγκουφάνας», ο Σύλλογος στίβου «Αναγέννηση Πεύκης», ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Αριστοτέλης», αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν από τα τμήματα του ιστορικότερου σωματείου της πόλης «Α.Ο. Πεύκης», ο ποδοσφαιρικός Σύλλογος «Α.Ο. Λυκόβρυσης», ο Σύλλογος μπάσκετ «Κ.Α.Ο. Λυκόβρυσης». Τιμητική πλακέτα παρέδωσαν από κοινού ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο πρώην Δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός, στον γιο του εκλιπόντος πρώην Δημάρχου Λυκόβρυσης, Χρήστου Σκαμάκη, για το ήθος και την προσφορά του στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ