Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αρχίζουν τα “δύσκολα” για τους παίκτες του Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αντίστροφη μέτρηση για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Χαλανδρίου έχει ξεκινήσει, καθώς την Τετάρτη 3 Αυγούστου το γήπεδο του Χαλανδρίου “Ν. Πέρκιζας” θα υποδεχτεί «παλιούς» και «νέους» για την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2022 – 2023.

Η ομάδα ξεκινάει με αισιοδοξία, σε κλίμα οικογενειακό, με προπονητή τον κ. Σταύρο Αμανατίδη, γυμναστή τον κ. Δημήτρη Αθανασόπουλο και προπονητή τερματοφυλάκων τον κ. Παναγιώτη Γκαδόλο και με την ευχή να κυλήσει η χρονιά ήρεμα, χωρίς προβλήματα.

Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, μετά τη τέλεση του καθιερωμένου Αγιασμού. Νωρίτερα οι παίκτες θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη 4 Αυγούστου θα γίνει ο εργομετρικός έλεγχος στο Life-Ergo.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος σημειώνει: “Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό team καλή αγωνιστική πορεία με υγεία, επιτυχίες και εκπλήρωση των στόχων του συλλόγου.

Επίσης, θέλει να ευχαριστήσει όλους τους Χαλανδραίους, το φίλαθλο κόσμο, παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, φιλάθλους, γονείς, μικρούς και μεγάλους αθλητές, αλλά και χορηγούς, που βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της ομάδας και τους καλεί να σταθούν στην νέα προσπάθεια της ομάδας με το ίδιο πάθος, ήθος και φίλαθλο πνεύμα που τους διακρίνει.

Η στήριξη και η αγάπη σας για την ομάδα, δίνει δύναμη σε όλους να συνεχίσουν την προσπάθεια για να λειτουργήσει ομαλά ο σύλλογος κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.”

Το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών έχει ως εξής:

 

 

Στο Χαλάνδρι ο Καάν Αζάλ

Την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Καάν Αζάλ ανακοίνωσε η ΑΕ Χαλανδρίου. Ο κεντρικός αμυντικός έχει αγωνισθεί στον Εθνικό Νέας Μάκρης και στον Θησέα Νέας Μάκρης.”

Ο Κααν προχώρησε στην εξής δήλωση: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Αθήνας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια αλλά δουλειά και πράξεις μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλους τους συμπαίκτες μου να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία”.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ