Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αργά ξύπνησε ο Α.Ο. Πεύκης

Δημοσιεύθηκε

στις


Με νίκη (1-0) ξεπέρασε το εμπόδιο του Ιωνικού ο Α.Ο. Πεύκης στην συνάντηση της 26ης αγωνιστικής που είχε αναβληθεί πριν από δέκα μέρες λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Πεύκης. Οι τρεις βαθμοί βέβαια δεν σώζουν την κατηγορία για τους ασπρόμαυρους καθώς δεν προλαβαίνουν τους ανταγωνιστές τους (Α.Ο. Νέας Ιωνίας, Γιούχτα, Ατρόμητο Πειραιά) και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα πάρει μέρος στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΑ. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 150 φίλαθλοι και η ομάδα των Βορείων προαστίων ήταν καλύτερη των Νικαιωτών και δίκαια πήρε τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν σε γενικές γραμμές μέτριο και ισορροπημένο με τους φιλοξενούμενους να χάνουν την ευκαιρία να προηγηθούν στο 24΄ όταν από πλεονεκτική θέση ο Βουτσιώτης σούταρε με τον Δράμπαλη να αποκρούει σωτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πευκιώτες μπήκαν με μεγαλύτερη διάθεση, καθώς σαν αλλαγή εισήλθε και ο βιρτουόζος μέσος  Διονύσης Λιοσάτος και στο 54΄ ο Ιορδανίδης σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι και απομακρύνθηκε. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 63΄ από καλό σημείο πλάσαρε άουτ. Εντεκα λεπτά μετά ο Λιοσάτος έκανε μακρινό σουτ κεραυνό με τον τερματοφύλακα Μακρυωνίτη να εκτινάσσεται στο παραθυράκι της εστίας και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 79΄ήταν η σειρά του Επιτροπάκη να χάσει ευκαιρία για γκολ αλλά στο 87΄ ο Κατίδης που είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά πριν με δυνατό σουτ απ΄ το σημείο του πέναλντυ σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην Πεύκη που παρέμεινε στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

Την Κυριακή με την Προοδευτική    

Την καταδικασμένη και μαθηματικά Προοδευτική φιλοξενεί ο Α.Ο. Πεύκης την Κυριακή, στις 5 μ.μ. , στο Δημοτικό Στάδιο της Πεύκης

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ