Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Απέδρασε” με νίκη η ΑΕ Ηρακλείου – Επικράτησε 2 – 1 της Ελπίδας Αγίων Αναργύρων

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη νίκη με σκορ 1-2 πέτυχε η ΑΕ Ηρακλείου απέναντι στην Ελπίδα Αγίων Αναργύρων. Έτσι, η ομάδα του Αντώνη Βαζλαματζή έμεινε στο έναν βαθμό, ενώ εκείνη του Λουκά Ρόπα έφτασε τους εφτά.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ελπίδα βρήκε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Κοτταρίδη να μην μπορεί από κοντά να βρει τέρμα, ωστόσο κατάφερε στο 17ο λεπτό να ανοίξει το σκορ, όταν ο Πάσχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντάλλα για το 1-0. Εννέα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, όταν ο Βλάχας σούταρε έξω από την περιοχή και νίκησε τον Νικολίτσα για το 1-1. Κάτι που δεν κατάφερε ο Μούτσος στο 41′, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να κάνει μεγάλη απόκρουση στο σουτ που έκανε μέσα από την περιοχή. Το 1-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 60′ λεπτό, οι γηπεδούχοι είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία, όταν έπειτα από το σουτ του Ντερτινή και την απόκρουση του Ντάλλα, από κοντά ο Ζενιουνλάρι δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 67′ άλλαξαν οι ισορροπίες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η Ελπίδα έμεινε με δέκα παίκτες, με τον Παππά να βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω μαρκαρίσματος, με τον διαιτητή Σύψα να θεωρεί ότι ο παίκτης του Ηρακλείου βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ και ο Παππάς δεν του επέτρεψε να φτάσει στη μπάλα.

Οι παίκτες της ΑΕ Ηρακλείου εκμεταλλεύτηκαν αυτό το προβάδισμα και πέτυχαν το γκολ που έψαχναν με τον Παρασκευόπουλο να σκοράρει από κοντά στο 76′.

ΕΛΠΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ: Νικολίτσας, Ζιάι, Βαρβαρίγος (46′ Γιαμαρέλος), Παππάς, Ντερτινής, Παπακωνσταντίνου, Κουνάδης, Πάσχος (56′ Κολτούκης), Κοτταρίδης, Λυμπερόπουλος, Ζενιουνλάρι (71′ Κίτσος)

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Χαβενετίδης, Λιαπίδης, Ανδρέου, Καλιακούδας, Χρήστου, Μούτσος (84′ Παρασκευάς), Βλάχας (84′ Χέλμης), Σταυρογιάννης (64′ Τσίχλας), Παρασκευόπουλος, Δ. Ηλιακίδης (79′ Γκρέμι).

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ