Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

“Ανείπωτη τραγωδία” Ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης για τον αδόκητο χαμό του Θάνου Γκιτέρσου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο δήμαρχος κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Θάνου Γκιτέρσου: «Θάνος Γκιτέρσος: Μια ωραία μορφή, ένα διαρκές φωτεινό χαμόγελο, μια σταθερά καλόκαρδη διάθεση, ένα ύφος κι ένας τρόπος που εξέπεμπαν φυσικό και πηγαίο ήθος.
Ένα παλικάρι, 32 μόλις χρόνων, που έσφυζε από ζωή και δύναμη, ζωντάνια και δημιουργικότητα.  Αθλητικός, ωραίος, χαρούμενος και αισιόδοξος δημιούργησε το αθλητικό σωματείο τους «Μυρμιδόνες Μαχητές» στη πόλη μας, όπου δίδασκε πολεμικές τέχνες, που σωστότερο θα ήταν να λέγονται «Αθλητικές Τέχνες», αφού αυτό που δίδασκε ο Θάνος μόνο πολεμικό δεν ήταν. Ήταν άθληση, τεχνική, αυτοπειθαρχία, σεβασμός, ήθος και αθλητική παιδεία.
Αυτό το λαμπρό παλικάρι χάθηκε ξαφνικά και αναπάντεχα στα ανταριασμένα νερά της Ικαρίας, στην πιο καλή, την πιο χαρούμενη, την πιο δημιουργική του ώρα.
Ανείπωτη τραγωδία, που υπενθυμίζει με το συγκλονιστικότερο τρόπο, τα όρια της ανθρώπινης ύπαρξης και της αδυσώπητης μοίρας.
Συγκλονισμένοι από την πικρή απώλεια του λαμπρού νέου και εκλεκτού δημότη, στεκόμαστε δίπλα στους γονείς και την οικογένειά του, καταθέτοντας τη συγκίνηση και τη συμπαράστασή μας στη οδύνη τους.»

«Μαύρη μέρα»
Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος πρωταθλητής του kick boxing έχασε τη ζωή του την Τρίτη 1 Αυγούστου 2017, στην Ικαρία όπου ήταν για διακοπές.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Θάνος Γκιτέρσος πνίγηκε, όταν παρασύρθηκε από ορμητικό κύμα και χτύπησε σε βραχώδη περιοχή.
Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στο χωριό Αγρέλια Τρικάλων.
O Θάνος Γκιτέρσος ήταν επαγγελματίας αθλητής για πολλά χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ανοίξει και δικιά του σχολή.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ