Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ανάβαση Διονύσου: Στις 30-31 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα – Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2021, στις 30-31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 6ος γύρος του Πρωταθλήματος, η Ανάβαση Διονύσου, που διοργανώνεται από την Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής με την υποστήριξη του Δήμου Μαραθώνος και της Περιφέρειας Αττικής.

Οι οδηγοί του θεσμού θα βρεθούν ξανά στην αγαπημένη και πολύ γρήγορη διαδρομή των 5,7 km στη βορειοανατολική πλαγιά της Πεντέλης, με στόχο να κινηθούν στο όριο και να πετύχουν τη βέλτιστη επίδοση, ενώ ο αγώνας προσμετρά στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων, στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων Ιστορικών Αυτοκινήτων και στο SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη διαδικτυακή πλατφόρμα της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος (http://www.e-omae-epa.gr) μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου.

Πρόγραμμα:

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές, ενώ η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί. Τα pits θα βρίσκονται επί της Λεωφ. Διονύσου, στον οικισμό Ανατολή της Νέας Μάκρης.

Ο τεχνικός έλεγχος για τους αγωνιζόμενους της Αττικής θα πραγματοποιείται  την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου από τις 17:00 στα γραφεία του σωματείου ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α. (Κύπρου 76, Περιστέρι), ενώ για τους οδηγούς εκτός Αττικής θα πραγματοποιηθεί στα pits του αγώνα, το Σάββατο 30 Οκτωβρίου από τις 8:00 το πρωί.

Αγωνιζόμενοι και θεατές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Λεωφ. Διονύσου θα κλείσει στις 9:00 το Σάββατο 30 Οκτωβρίου  και στις 8:30 την Κυριακή 31 Οκτωβρίου.

Θα τηρηθούν οι οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ΟΜΑΕ, με σκοπό την ασφάλεια όλων των εμπλεκόμενων.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ