Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

«Αθλητικές Παρέες» για τα παιδιά στην Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε

στις


Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε και η δεύτερη αθλητική συνάντηση στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο για το άθλημα του Μπάσκετ με 3χ3 Αγώνες μετά από εκείνη για τον  Κλασικό Αθλητισμό, στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοτικών Σχολείων «Αθλητικές Παρέες».
Εκτός από την καθημερινή εκμάθηση των αθλημάτων στις αυλές των Δημοτικών Σχολείων (1ου, 2ου, 3ου, 4ου Κηφισιάς και Δημοτικού Σχολείου Εκάλης), οι συναντήσεις αυτές διοργανώνονται σε μηνιαία βάση στα Γήπεδα του κάθε αθλήματος και έχουν ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα.
Τα παιδιά διασκέδασαν και χάρηκαν με τις αθλητικές εμπειρίες της Kαλαθοσφαίρισης και έκαναν γνωριμίες και φίλους με τα παιδιά από τα υπόλοιπα Σχολεία.
Οι συνοδοί γονείς και κηδεμόνες είχαν την ευκαιρία να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παιδιών τους.
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν τα παιδιά να δημιουργήσουν τις «παρέες» τους ανεξαρτήτως των Σχολείων που φοιτούν.Στο τέλος της Εκδήλωσης, όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, πήραν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής, βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτες Ομάδες καθώς και ο MVP των Αγώνων ανά ηλικιακή κατηγορία.
Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» και Υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης, ο οποίος και απένειμε τα αναμνηστικά βραβεία στους μαθητές και τις μαθήτριες.
Η Δημοτική Αρχή της πόλης της Κηφισιάς με το Πρόγραμμα “Αθλητικές Παρέες” έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους μαθητές και τις μαθήτριες Δημοτικού Σχολείου με όσα πιο πολλά αθλήματα γίνεται.
Η επόμενη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο  ή στις αρχές Ιανουαρίου  και θα αφορά το Άθλημα Ποδοσφαίρου το οποίο και αυτό διδάσκεται στο πλαίσιο του Μαθητικού Αθλητικού Προγράμματος “Αθλητικές Παρέες”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ