Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αθηναϊκές μονομαχίες στα γήπεδα της Α’ ΕΣΚΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ Ανδρών για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Όλες οι ομάδες κάθε αγωνιστική δείχνουν όλο και πιο έτοιμες για να φτάσουν κοντά στον στόχο που έχουν θέσει για φέτος, αν και κάποιες έχουν ξεφύγει κατά πολύ από την συγκεκριμένη υλοποίηση.
Η 9η αγωνιστική θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα 30/11 με όλους τους αγώνες να αρχίζουν μετά τη δύση  του ηλίου. Για την ακρίβεια, στις 20:30 στο γήπεδο του Ταύρου ο Αίολος θα φιλοξενήσει την ιστορική, αλλά χαμηλά βαθμολογικά, Νήαρ Ηστ η οποία θα πάει για ένα και μόνο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο παρά μόνο η νίκη. Μισή ώρα μετά στο «Ν. Περκίζας», ο ΓΣ Χαλανδρίου περιμένει τον Νέφο Νικηφόρο, αγώνας που δεν αφήνει περιθώρια στις δύο ομάδες. Στο κλειστό του Αιγάλεω, η τοπική ομάδα περιμένει τον ΑΟΚ Χαλανδρίου ίσως στο κρισιμότερο ματς των δύο ομάδων για την μάχη που δίνουν για την  παραμονή.
Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 21:30 η πρωτοπόρος με 16 βαθμούς Δάφνη Δαφνίου θα φιλοξενήσει στο «Χρ. Αγγουράκης»  τον Ιωνικό. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν την ξέφρενη πορεία που χαράζουν φέτος, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη για να δείξουν ότι είναι από τις ομάδες που δύσκολα τα βάζουν κάτω και πως ο στόχος για τις πρώτες θέσεις είναι ακόμα ανοιχτός. Από την άλλη, η 4η της βαθμολογίας Πεύκη θα αντιμετωπίσει στην έδρα της τον δεύτερο της κατηγορίας ΑΣ Διαγόρα Δρυοπ. Το παιχνίδι είναι το ντέρμπι της αγωνιστική αφού οι διαφορά των δύο ομάδων είναι δύο βαθμοί και με νίκη του συλλόγου από τα βόρεια προάστια παίρνει φωτιά η κορυφή. Εν συνεχεία το Κουκάκι περιμένει στην έδρα του του Αμπελόκηπους που είναι ο ουραγός της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι φιγουράρουν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού και μεθαύριο θέλουν νίκη για να δείξουν ότι είναι και αυτή μία δύναμη που δύσκολα μπορεί κάποιος να αντιμετωπίσει. Τέλος για αυτή την αγωνιστική ο ΑΟΝ Παλατιανής θα κάνει το ρεπό του.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ