Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αγώνες μπάσκετ 3on3 παρουσία του Π. Γιαννάκη για τα παιδιά του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγώνες καλαθοσφαίρισης 3on3 για μαθητές και μαθήτριες του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Μάνος Λοΐζος” (Θηβών 243, Νίκαια) το προσεχές Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 μμ.

Οι αγώνες καλαθοσφαίρισης 3on3 διεξάγονται για 3η χρονιά και απευθύνονται σε μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών σχολείων (έτος γέννησης μέχρι και το 2011), των Γυμνασίων (έτος γέννησης μέχρι και το 2008), καθώς και αθλητών και αθλητριών όλων των Σωματείων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη. Η αθλητική διοργάνωση εντάσσεται στις εκδηλώσεις “100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή”, και έχει ως στόχο να αναδείξει τη συνεισφορά της πόλης στο Ελληνικό μπάσκετ καθώς και να προτρέψει τις μικρότερες ηλικίες να ασχοληθούν συστηματικά με τον αθλητισμό. Την υλοποίηση της δράσης έχει η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη σε συνεργασία με την ‘Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας Ρέντη, τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών και Καλαθοσφαιριστριών Ιωνικού Νικαίας (Σ.ΠΑ.Κ.Ι.Ν.), την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Νότιας Αττικής (ΕΣΚΑΝΑ) και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (ΕΔΟΚ).

Οι αγώνες καλαθοσφαίρισης 3on3 θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ στο πέρας της εκδήλωσης θα μοιραστούν δερμάτινες μπάλες σε κάθε σχολείο ή αθλητικό σωματείο που θα συμμετάσχει από τον διεθνώς αναγνωρισμένο αθλητή καλαθοσφαίρισης Παναγιώτη Γιαννάκη.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ