Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Αγώνας αλληλεγγύης των Βετεράνων του Ολυμπιακού με την ομάδα ποδοσφαίρου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου διεξήχθη φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού και της ομάδας ποδοσφαίρου του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου.
Ο αγώνας έγινε για κοινωνικό σκοπό, αφού η είσοδος ήταν ελεύθερη, με προσφορά τροφίμων για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου μας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του κοινωνικού συσσιτίου και της τράπεζας τροφίμων.
Η λήξη του φιλικού αγώνα βρήκε νικήτρια την ομάδα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που επικράτησε με 8-3 επί της ομάδας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου σε έναν ωραίο αγώνα για καλό σκοπό. Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη προσφορά των δύο ομάδων, αφού ο Ολυμπιακός προσέφερε 100 κιβώτια με τρόφιμα για τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου μας και οι γιατροί του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου προσέφεραν δωροεπιταγές.
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στον αγώνα για την κίνησή τους αυτή, αφού αφιέρωσαν χρόνο και δυνάμεις προκειμένου να ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές του Δήμου, ενώ ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ενίσχυση των κοινωνικών μας δομών με 100 κιβώτια τρόφιμα και την προσφορά του στο αθλητικό έργο του Δήμου μας με τη διάθεση καθισμάτων στο Δημοτικό Γήπεδο Μοσχάτου και στο Γήπεδο «Χάρης Παυλίδης» στον Ταύρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ