Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έχασε μεγάλη ευκαιρία το Ηράκλειο – Στάθηκε καλύτερα στα Βριλήσσια αλλά δεν πήρε τη νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς μεταξύ των Βριλησσίων και του Ηρακλείου, με καμία από τις δύο ομάδες να μην είναι ευχαριστημένη από αυτό το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 15 βαθμούς και οι ελπίδες παραμονής τους είναι μόνο μαθηματικές, ενώ το Ηράκλειο έχει 22 και παραμένει οριακά έξω από τη ζώνη του υποβιβασμού αλλά έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει και να πάρει βαθιά ανάσα.

Το ματς ήταν μέτριο με λίγες φάσεις υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου και κυριότερο χαρακτηριστικό τη δύναμη. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίχτες η κάθε μία αφού στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν οι Δημητρέλος και Μπελιμπασάκης.

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ: Τζεβελέκης, Κυρκιλής, Γκιονάι (90’ Παπαδημητρόπουλος), Δημητρέλος, Γκρέκος, Αραμπατζής, Μότσιος, Τίγκας (75’ Μπακέας), Γκιοργκάτζε (55’ Κόκκινος), Μακρής (90’ Τρυφέρης), Κατσιμίχας (90’ Αυγερόπουλος)

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Ντάλλας, Καρώνης, Καλιακούδας, Λιαπίδης, Βακερλής, Παρασκευάς (75′ Μπελιμπασάκης), Ηλιακίδης (70′ Φοινίκης), Χρήστου, Σταυρογιάννης, Υφαντής (75′ Τελχάι), Αυγέρης (80′ Γκρέμι).

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ