Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έτσι θα είναι το νέο παλάτι της ΑΕΚ στα Λιόσια [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΑΕΚ πήρε τα κλειδιά του κλειστού των Λιοσίων και τώρα… τρέχει, για να διαμορφώσει το δικό της σπίτι ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, έχει φροντίσει ήδη, όχι μόνο να προχωρήσει στην απαραίτητη προεργασία για τα σχέδια διαμόρφωσης του κλειστού, αλλά έχει κάνει και τις πρώτες παραγγελίες για τον εξοπλισμό. 

Το νέο γήπεδο της Βασίλισσας θα είναι χωριτικότητας περίπου 10.000 θέσεων (με τις εξέδρες να κατεβαίνουν μέχρι κάτω αφού θα υπάρχουν και πτυσσόμενες) το οποίο θα θυμίζει στην τελική του μορφή, το στολίδι της Νταρουσάφακα, το Volkswagen Arena, σε μεγαλύτερη μορφή όμως και ίσως πιο εξελιγμένο.

Το παρκέ, που ήδη έχει παραγγελθεί, έχει ανατεθεί σε μια από τις καλύτερες εταιρίες κατασκευής στην Ευρώπη που είναι ελληνική και η οποία μεταξύ άλλων έχει κατασκευάσει και το παρκέ του ΟΑΚΑ. Το παρκέ που θα μπει στα Λιόσια, θα έχει επτά στρώματα 30 πόντων μέχρι να φτάσουμε στην τελική μορφή που θα φαίνεται, ενώ θα γίνει από ξύλο δρυς. Επιπλέον, θα υπάρχει περιμετρικά, γύρω γύρω, ένα μαύρο πλαίσιο ουσιαστικά που θα κάνει εντυπωσιακή αντίθεση με το κίτρινο παρκέ και το αποτέλεσμα θα είναι, τι άλλο, κιτρινόμαυρο! Επιπλέον, στο πλάνο που έχει καταστρωθεί, στόχος είναι η όλη ατμόσφαιρα ΝΒΑ που προαναφέραμε, να συνδέει παρκέ και εξέδρες. Έτσι, τα καθίσματα που έχουν παραγγελθεί από τον Μάκη Αγγελόπουλο είναι σε σκούρο χρώμα. Αυτό σημαίνει πως με τον εντυπωσιακό φωτισμό που θα γίνεται, ειδικά κατά την είσοδο και παρουσίαση των ομάδων, θα φωτίζεται το παρκέ, οι προβολείς θα πέφτουν και στις εξέδρες και το θέαμα θα είναι μοναδικό πάλι με κιτρινόμαυρη αντίθεση.

Το Cube, θα είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα

Όσον αφορά το εντυπωσιακό Cube, που θα… κρεμαστεί στην οροφή και για το οποίο έχει γίνει ειδική παραγγελία, θα είναι το μεγαλύτερο που έχει υπάρξει στην Ελλάδα. Ακόμα μεγαλύτερο και για εκείνο που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ στο Final Four με την Μονακό, όπου η Βασίλισσα είχε σηκώσει την κούπα. Θα είναι ένα Cube βεβαίως με οθόνες και από τις τέσσερις πλευρές, κάτι που σημαίνει πως ο καθένας, όπου και να κάθεται στο κλειστό, θα μπορεί να έχει επαφή.

Πίσω από την μια μπασκέτα θα διαμορφωθεί ειδικός χώρους για τους δημοσιογράφους, ενώ οι άλλες τρεις πλευρές θα χρησιμοποιηθούν από την ΚΑΕ ΑΕΚ για πολυθρόνες, θέσεις VIP, επισήμους κλπ.

Η… μικρή αλλαγή πλάνου και οι εξωτερικοί χώροι

Τέλος λόγω της καθυστέρησης που υπήρξε από την πολιτεία με τον κορωνοϊό, που πήγαν πίσω την όλη διαδικασία, άλλαξε κατά κάποιο τρόπο το πλάνο διαμόρφωσης του κλειστού. Για την ακρίβεια, οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ ήθελαν να ξεκινήσουν τη διαμόρφωση από έξω προς τα μέσα, αλλά πλέον θα γίνει το αντίθετο. Όσον αφορά τους εξωτερικούς χώρους, είναι αυτονόητο, πως τα πάρκινγκ για τον κόσμο θα οργανωθούν με εταιρία σεκιούριτι που θα βάλει η ΚΑΕ ΑΕΚ και θα φυλάσσει τον χώρο και φυσικά με έντονο φωτισμό παντού, περιμετρικά του κλειστού για μεγαλύτερη ασφάλεια. Φυσικά σε εξωτερικούς χώρους του κλειστό θα υπάρχουν χώροι εστίασης και κάποιοι χώροι ψυχαγωγίας. Πηγή: aek365.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ