Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ένα 3 on 3 Τουρνουά μπάσκετ που αξίζει τη συμμετοχή σου…

Δημοσιεύθηκε

στις

Το 3 on 3 Street Ball «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό», μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και ειδικότερα των φίλων της καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Ολυμπιακού Γυμναστηρίου Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) το Σάββατο 30 Ιουνίου & τη Κυριακή 1 Ιουλίου 2018.

Το 3 on 3 Street Ball είναι ένα τουρνουά μπάσκετ και συγχρόνως μια σπουδαία φιλανθρωπική δράση, με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Ο Δήμος Γαλατσίου και οι δημότες έχουν αγκαλιάσει το συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς πλέον είναι η 3η φορά που διοργανώνεται. Το 2016 οι συμμετοχές ήταν στους 700 και το 2017 στους 1.080.

Ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού πραγματοποίησαν σχετική Συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέντευξη, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη του Δημάρχου Γαλατσίου, Γιώργου Μαρκόπουλου αλλά και του προεδρείου του ΠΣΑΚ (Μανώλη Παπαμακάριο, Πρόεδρο, Δημήτρη Μαυροειδή, Αντιπρόεδρο και Βασίλη Ξανθόπουλο, Γενικό Γραμματέα) παρουσιάστηκε το τουρνουά, αλλά και ευρύτερα θέματα που αφορούν τον Σύνδεσμο και γενικότερα το άθλημα του μπάσκετ.

Εκτός από το Δήμο Γαλατσίου, οι Δήμοι που θα λάβουν μέρος συνολικά σε αυτή την δράση είναι επίσης: Δήμος Θεσσαλονίκης (26-27 Μαΐου), Δήμος Αχαρνών (9-10 Ιουνίου), Δήμος Ελευσίνας (23-24 Ιουνίου) και ο Δήμος Χανίων (7-8 Ιουλίου).
Τις ημέρες που θα λάβει χώρα το τουρνουά μπάσκετ θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι δωρεάν και μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΠΣΑK: https://www.psak.gr/forma-eggrafis-3on3.html

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ