Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Ένα εκπληκτικό διήμερο γεμάτο με αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις απόλαυσε το κοινό στην εκδήλωση του Α.Ο. «Οδυσσέας» Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα απόλαυσε το κοινό που παραβρέθηκε στο διήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Α.Ο. «Οδυσσέας» Αμαρουσίου στις 8 και 9 Ιουνίου 2018, σε συνεργασία με την Ενορία της Υπαπαντής του Κυρίου Αγίας Φιλοθέης και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο «Άγιος Γεώργιος» Αγίας Φιλοθέης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Στο αθλητικό μέρος της εκδήλωσης, κορίτσια και αγόρια από τις Ακαδημίες βόλεϊ του «Οδυσσέα» έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στους αγώνες που διεξήχθησαν, ενώ ακολούθως, η ομάδα πανκορασίδων αγωνίστηκε εναντίον του «Τύφωνα» Ηρακλείου. Ιδιαίτερο αθλητικό ενδιαφέρον είχε επίσης το διπλό των ομάδων μη ενεργών αθλητών του «Οδυσσέα».

Στην εκδήλωση τιμητική ήταν η παρουσία του διεθνούς βολεϊμπολίστα Χρήστου Μπέλου, τον οποίο βράβευσε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Ευάγγελος Κάββαλος εκ μέρους του Αθλητικού Συλλόγου.

Οι συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις διασκέδασαν μέχρι πρωίας με χορό και τραγούδι, που πλαισίωναν, ομάδα από τη σχολή χορού «Χοροδιάσταση», ο Σύλλογος Ποντίων «Εύξεινος Πόντος» από τη Μεταμόρφωση και το Μουσικό Εργαστήρι Αγίας Φιλοθέης με τραγούδια της παρέας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ