Ελάτε στην παρέα μας

Αθλητισμός

Έναρξη δεύτερου κύκλου καλοκαιρινού καμπ 2018 Δήμου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Καμπ Δημιουργικής Απασχόλησης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του A’ Κλειστού Γυμναστηρίου Δήμου Ηλιούπολης, υπό την αιγίδα του ΠΑΟΔΗΛ, από τις 18/6/2018 έως τις 27/7/2018, ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο λειτουργίας του για το «Καλοκαίρι 2018».

Με την διοργάνωση ενδιαφερόντων δραστηριοτήτων και υπό την συνεχή καθοδήγηση από έμπειρους εκπαιδευτές, ο χρόνος των παιδιών αξιοποιήθηκε ευχάριστα και εποικοδομητικά. Συγκεκριμένα, υπήρχε δυνατότητα παρακολούθησης διαφόρων ομαδικών αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σόφτμπολ), πολεμικών τεχνών (Tae Kwon Do), καλλιτεχνικών, μουσικής, θεατρικού παιχνιδιού καθώς και συμμετοχής σε εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα («Οι μικροί αρτοποιοί», «Οι μικροί ζαχαροπλάστες», «Οι μικροί κηπουροί»). Επιπροσθέτως, έγιναν επισκέψεις σε προορισμούς όπως το «Αττικό ζωολογικό Πάρκο», το «The wall», το «Adventure Park», κλπ.

Σημαντική ήταν η καθημερινή παρουσία παιδοψυχολόγου, εκτός αυτής του γιατρού, προς βοήθεια παιδιών με ιδιαίτερες δυσκολίες στο χαρακτήρα και την προσαρμογή τους στην «ομάδα».

Ο ΠΑΟΔΗΛ και η «ομάδα» του καμπ ανανεώνει το ραντεβού για τον Β’ κύκλο του ΚΔΑΠ «Καλοκαίρι 2018», από τις 27 Αυγούστου 2018 έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2018. Δύο ακόμη εβδομάδες δημιουργίας και παιχνιδιού, πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις εγκαταστάσεις του Α’ Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Ηλιούπολης (πολυκλαδικά).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ