Αξιολόγηση και καταγραφή υγειονομικού εξοπλισμού

0

Μετά από αίτημα του Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας Χρήστου Καπάταη, προς τον Διευθυντή του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών της Ελληνικής Αστυνομίας Ταξίαρχο Αθανάσιο Μπαδέκα, ομάδα εξειδικευμένων στελεχών (υγειονομικών της Ελληνικής Αστυνομίας) αποτελούμενη από τους κ.κ:

Μπακόλα Χριστίνα Υπαστυνόμος Α΄, Δήμου Άννα Υπαστυνόμος Α΄, Σιγάλα Γεώργιο Υπαστυνόμος Β΄, Λαμπρινή Στεργίου Ανθυπαστυνόμος και Χαϊκάλη Δημήτριο Ανθυπαστυνόμος, ανέλαβαν την αξιολόγηση και καταγραφή του υγειονομικού εξοπλισμού το οποίο βρίσκεται στο Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού ειδών πρώτης ανάγκης των σημείων διαμονής προσφύγων
Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία και διήρκεσε έξι ημέρες. Διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για υλικά τα οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμα τόσο για αντικαρκινικές κλινικές όσο για τις χειρουργικές μονάδες.
Από την μεριά τους τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν κατάσταση με τα αποτελέσματα της διαδικασίας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης ευχαρίστησε θερμά τον Ταξίαρχο Αθανάσιο Μπαδέκα καθώς κι όλα τα στελέχη της Αστυνομίας που συμμετείχαν στην διαδικασία. Τα παραπάνω υλικά θα παραδοθούν άμεσα σε δημόσια νοσοκομεία προς χρήση.
Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.