Ελάτε στην παρέα μας

Καλλιθέας

Μειωμέμη τιμή σε PCR και Rapid tests εξασφάλισε ο Δήμος Καλλιθέας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μειωμένη τιμή για PCR και Rapid tests κατάφερε να εξασφαλίσει ο Δήμος Καλλιθέας μετά από διαπραγμάτευση με όλους τους σχετικούς φορείς, προκειμένου στηρίξει τους πολίτες καθώς και τις ευπαθείς ομάδες που έχουν πληγεί περισσότερο από τις επιπτώσεις του κορονοϊού. Συγκεκριμένα οι κάτοικοι της πόλης θα δίνουν το ποσό των 30 ευρώ για την διενέργεια διαγνωστικού τεστ κατά του κορονοϊού και μόλις 4 ευρώ για rapid test.

Οι μειωμένες τιμές των τεσσάρων (4,00) ευρώ στο Rapid test, απευθύνεται σε μαθητές, στα παιδιά και στα νήπια των σχολείων, νηπιαγωγείων, παιδικών και βρεφικών σταθμών, στους αθλητές των αθλητικών σωματείων (προκειμένου να συμμετάσχουν σε επίσημες διοργανώσεις) και στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών της πόλης μας.

Οι μειωμένες τιμές των τριάντα (30,00) ευρώ στο PCR test, αφορούν σε ανέργους, ΑΜΕΑ και ανασφάλιστους.

Για την διενέργεια των παραπάνω διαγνωστικών ελέγχων με την μειωμένη τιμή, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίζουν, τα έγγραφα που θα αποδεικνύουν την ιδιότητά τους.

Για πληροφορίες για τα διαγνωστικά κέντρα διεξαγωγής των παραπάνω ελέγχων, τη σχετική διαδικασία και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι – δικαιούχοι να καλούν στη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας στα τηλέφωνα: 210 95.32.712, 210.95.32.715 και 210 95.32.717 (Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 15:00)

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ