Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Η Koρίνα Λυμνιούδη στο Χ-τύπο: “Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο του”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Koρίνα Λυμνιούδη στο Χ-τύπο : Πώς εμπνεύστηκε το “Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο του” και πώς αυτό έφτασε μέχρι το Hollywood

Μερικές φορές στη ζωή ξεκινάς κάτι μην έχοντας ιδέα πού μπορεί να φτάσει, ποιες θα είναι οι διαστάσεις που θα λάβει.

Στην περίπτωση της Κορίνας Λυμνιούδη αυτό δεν συνέβη, καθώς όπως μας περιγράφει, «γνώριζε» πως «Το Βιβλίο Που Γράφεται Μόνο Του» θα καταφέρει να φτάσει στην αντίπερα όχθη και να εντυπωσιάσει τον Καναδό film maker Barnet Bain, o οποίος ήδη έχει αναλάβει τη συγγραφή του σεναρίου, με Α – list ηθοποιούς και executives να έχουν δηλώσει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή στην παραγωγή.

Μιλώντας στον Χτύπο, η Κορίνα αναφέρει τι αποτέλεσε έμπνευση για να ξεκινήσει το πόνημά της, σημειώνοντας ότι το βιβλίο υπήρχε ήδη και απλά την περίμενε για να το γράψει. Με εξομολογητική διάθεση η συγγραφέας μοιράζεται τη σύνδεση που νιώθει με κάτι εκτός της ανθρώπινης εμπειρίας, την επικοινωνία της συγκεκριμένα με ενεργειακά διαφορετικές μορφές, που την καθοδηγούν και την εμπνέουν.

Μετά από ένα χειρουργείο στην καρδιά, η ζωή της άλλαξε: από party animal που δήλωνε, αφοσιώθηκε στην πνευματικότητα κι έγραψε ένα βιβλίο σίγουρα διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Τι αποτέλεσε για εσάς έμπνευση ώστε να ξεκινήσετε να γράφετε το εν λόγω βιβλίο;

Όταν κάποιος είναι πραγματικά συνδεδεμένος με ανώτερα πεδία εκτός μάτριξ, τότε έχει συνεχώς έμπνευση και καθοδήγηση. Φτάνει σε ένα σημείο που ονομάζει ο πρώην Φυσικός της ΝΑΣΑ Τομ Κάμπελ (δίπλα στον οποίο μαθήτευσα) “ιn the zone”. Αν δείτε την ταινία “The soul” θα δείτε ότι και εκεί αναφέρεται το… “In the zone”. Όταν είσαι σε αυτό το σημείο, δεν παθαίνεις ποτέ το γνωστό writer’s block. Έχεις έμπνευση ανά πάσα στιγμή. Είναι το ίδιο που έκανε ο Τέσλα, που έλεγε ότι δημιουργούσε τα μηχανήματα του πρώτα στο αόρατο επειδή είχε πρόσβαση στο “πεδίο”.

Διαβάζοντας κανείς το βιβλίο, ίσως θεωρήσει ότι εμπνεύστηκα από την προφητεία του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. Όμως στην πραγματικότητα την προφητεία την έψαξα πιο αναλυτικά αφότου είχε ολοκληρωθεί το βιβλίο.

Μάλιστα, όταν το έστειλα σε έναν φίλο γιατρό στο εξωτερικό που ήθελε να ξεκινήσει να το μεταφράζει, εκείνος μου έστειλε ένα e-mail με τίτλο “Το βιβλίο σου είναι αληθινό!”

Ξαφνιάστηκα όταν είδα στο mail αυτό μια σειρά από ιντερνετικούς συνδέσμους. Άρχισα να τα μελετώ και πραγματικά ήταν εντυπωσιακό αυτό που συνέβαινε.

Οτιδήποτε σημειώνεται στο βιβλίο σχετικό με τη Νευροαίσθηση και τους Υπερτομείς του Σύμπαντος, είναι ολόιδιο με τις έρευνες του Life Physics Group Of California.

Ακόμα και το μηχάνημα νευροαίσθησης, όπως περιγράφεται στο βιβλίο, είναι ολόιδιο με το δικό τους μηχάνημα!

Στα σημεία που υπάρχει περιγραφή για την Κούφια Γη, είναι απίστευτα πολλά τα κοινά σημεία με την περιγραφή μιας ανακάλυωης στα βουνά Bucegi στη Ρουμανία. Εκεί ανακαλύφθηκε μία είσοδος της Κούφιας Γης. Μάλιστα, τελευταία είδα να κυκλοφορούν πολλές φωτογραφίες από αυτό το σημείο.

Το βιβλίο περιγράφει ολογραφική βιβλιοθήκη και αίθουσα προβολής που περιέχει όλο το ιστορικό της Γης, το οποίο μπορεί να αναπαραχθεί οπτικά. Ολόιδια είναι και τα ευρήματα στα βουνά Bucegi!

Μιλάει για όντα υψηλότερα από τους ανθρώπους, που βρίσκονται στην Κούφια Γη.

Πράγματι, στα Bucegi ανακαλύφθηκαν έπιπλα που είναι κατασκευασμένα για πολύ υψηλότερα όντα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το βιβλίο είχε ολοκληρωθεί 2 χρόνια πριν ανακαλυφθεί η βάση αυτή στα Bucegi!

Τι είδους βιβλία σας αρέσει να διαβάζετε; Ποιο είναι το αγαπημένο σας είδος;

 Αγαπημένα μου βιβλία είναι “ΤΟ ΕΝΑ” του Richard Bach, “Η Σχολή των Θεών” του Stefano Elio d’ Anna και το “My Big Toe” του Tom Campbell, το οποίο είναι η δική του Θεωρία των Πάντων, βασισμένη σε 40 χρόνια έρευνας με ταξίδια εκτός σώματος στο Monroe Institute. Γενικά μου αρέσουν τα βιβλία που δείχνουν πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει το ανθρώπινο δυναμικό και πως μπορούμε να αυξήσουμε τη συνειδητότητα και την αυθεντικότητά μας.

Τελευταία τείνει να αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα πάντα εξαρτώνται από την ενεργοποίηση της επίφυσης που βρίσκεται στο κέντρο του ανθρώπινου εγκεφάλου, οπότε μελετώ πολύ τις σχετικές επιστημονικές έρευνες και δημιουργώ σεμινάρια για να βοηθήσω τους ανθρώπους του Mastermind Group μου να επιτύχουν κι εκείνοι αυτά που κατάφερα.

Πώς καταφέρνετε και συνδυάζετε φαντασία με ψυχολογία στο παρόν πόνημα;

Ό,τι έχει συμβεί δεν το επιδίωξα. Καθώς έγραφα, έβλεπα στην ουσία μια ταινία να ξετυλίγεται μπροστά μου και το απολάμβανα. Πιστεύω πως το πιο σημαντικό μου “εργαλείο” είναι η σύνδεσή μου με τα ανώτερα αυτά πεδία ύπαρξης.

Αισθάνομαι πως το εν λόγω βιβλίο το χαρακτηρίζει μια βαθιά ειλικρίνεια, διαφορετική από αυτήν άλλων βιβλίων.

Σε άλλα, δηλαδή, βιβλία ο συγγραφέας εξωτερικεύει τους δαίμονές του και τελικά σκοτώνει αρκετούς μέσα από τη συγγραφή, αλλά εδώ μάθαινα εγώ η ίδια από τις πληροφορίες που κατέβαιναν καθώς έγραφα.

Ποιες είναι, κατά τη γνώμη σας, οι δυνάμεις του υποσυνείδητου; Πού μπορεί να φτάσει το μυαλό μας;

Οι κορυφαίοι επιστήμονες του πλανήτη μιλούν πλέον για τη δύναμη του υποσυνείδητου. Σήμερα είναι τόσο πολλοί και έχουν τόσες αποδείξεις που πλέον δεν μπορούμε να το

θεωρήσουμε κάτι τυχαίο, ούτε ψευδοεπιστήμη. Όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο που ονομάζουμε oversoul ή σημείο ύπαρξης (being level), απίστευτα πράγματα μπορούν  να συμβούν. Από αυτό το επίπεδο η υλική πραγματικότητα γίνεται πιο “χαλαρή”.

Όπως σε ένα συνειδητό όνειρο μπορείς και πετάς μόνο που το σκέφτεσαι, έτσι και όταν είσαι στο σημείο ύπαρξης, έχεις τη δυνατότητα να βλέπεις με κλειστά μάτια,  να θεραπεύεις από μακριά, να κάνεις τηλεκίνηση χωρίς τεχνικές, απλά και μόνο με την πρόθεση, να αλλάζεις την πραγματικότητά σου απλά επειδή το επιθυμείς. Η διαίσθησή σου αναπτύσσεται, ακούς το Διττό Εαυτό όπως έλεγε και ο Φυσικός Garnier Malet και έτσι παίρνεις τις σωστές αποφάσεις, κάνεις τις σωστές επιλογές, που σε οδηγούν τελικά στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και σε καλύτερη ζωή.

Φυσικά, πρέπει πάντα να προσέχεις να μην καταπατάς την ελεύθερη βούληση κάποιου άλλου, αλλά και το να μην έχεις κοντά σου τοξικούς ανθρώπους (όσο γίνεται), γιατί λειτουργούν ως τροχοπέδη.

Ποιο ήταν το έναυσμά σας ώστε να ασχοληθείτε με τη συγγραφή;

 Μετά τη μεταθανάτια εμπειρία μου, ήμουν πλέον τελείως άλλος άνθρωπος. Ακροβατούσα μεταξύ του εδώ και τώρα και του άλλου πεδίου ύπαρξης, φέρνοντας μαζί μου αναμνήσεις από εκεί. Έβλεπα πια τον κόσμο με τελείως διαφορετικό μάτι.

Αν ρωτήσετε τους παλιούς μου φίλους, θα σας πουν ότι πριν το χειρουργείο ήμουν party animal. Μετά από αυτό, όμως, με ενδιέφερε μόνο η σύνδεση με εκείνα τα πεδία.

Αντί να περνάω όλο το βράδυ στα ροκάδικα, καθόμουν ξαφνικά και έπαιρνα channelings ολόκληρα βράδια μέχρι το πρωί. Κατέβαιναν απίστευτες πληροφορίες, ώσπου τελικά άρχισα να βλέπω μπροστά μου, σαν ταινία, το βιβλίο που τελικά έγραψα. Έγινε εντελώς αυθόρμητα. Έγινε από κάπου αλλού. Δεν το επιδίωξα.  Με καθοδηγούσαν οι χαρακτήρες, ήταν σαν να έχει γραφτεί ήδη το βιβλίο κι εγώ να το ανακαλύπτω σταδιακά.

Ίσως πιο καλά το περιγράφει η παρακάτω πρόταση… «Απλώς ξετυλίγοταν μπροστά μου… Μόνο του…»

 Πώς αρέσει στην Κορίνα να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της; Τι την αποφορτίζει;

 Αυτό που με ηρεμεί περισσότερο απ’ όλα είναι το να κάνω πράγματα που αυξάνουν την αίσθηση σύνδεσης, δηλαδή το να “κατεβάζω” τέχνη από εκεί πάνω.

Για παράδειγμα, γράφω στίχους, λαμβάνω channeling, σχεδιάζω τους πίνακες συχνοτήτων και  παίζω μουσική.

Στην κοινωνία που ζούμε σήμερα είναι εύκολο κάποιος να νιώθει πολλή μοναξιά. Οι άνθρωποι δεν είναι πια τόσο αγνοί όσο παλαιότερα, οπότε η σύνδεση αυτή, το να λαμβάνεις συμβουλές και ενθάρρυνση κατευθείαν από την Πηγή, σου δίνει φτερά τις δύσκολες στιγμές.

Όταν έχω την ανάγκη να “γειωθώ”, μου αρέσει να βλέπω ταινίες, να μαγειρεύω για φίλους και να μαζευόμαστε όλοι μαζί σπίτι μου ή να κάνω τοξοβολία και κωπηλασία. Θα σας απολαύσουμε σε κάποιο επόμενο βιβλίο;

Ποια είναι τα σχέδιά σας;

 Στο τέλος του βιβλίου γράφει “Συνεχίζεται…¨ Γνωρίζω εξ’ αρχής ότι θα υπάρξει μεγάλη συνέχεια, συγκεκριμένα περιμένω να “κατεβάσω” 6 – 7 βιβλία στο σύνολό τους.

Παράλληλα, έχω ξεκινήσει να γράφω ένα βιβλίο πάνω στην επίφυση, ένα σχετικό με τη διαίσθηση και ένα ακόμα, το οποίο θα ήθελα να είναι σαν οδηγός channeling για να αρχίσουν κι άλλοι να απολαμβάνουν τη σύνδεση αυτή.

 

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ