Συνεντεύξεις
“Έτσι θα αλλάξει η εικόνα της Αγίας Παρασκευής”

Τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης “Νίκη των Πολιτών για την Αγία Παρασκευή” αλλά και τις προτεραιότητες του όταν αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής αναπτύσσει στο xtypos.gr ο νέος Δήμαρχος της πόλης, κ. Γιάννης Σταθόπουλος που απάντησε στις ερωτήσεις μας για την επόμενη ημέρα στο Δήμο.
Πώς οι πολίτες της Αγίας Παρασκευής θα καταλάβουν πλέον ότι έχουν αριστερό δήμαρχο; Που θα δουν διαφορές;
Έχουμε προτάξει και υπερασπιστεί αξίες όπως η αλληλεγγύη, η συλλογικότητα, η δημοκρατία, η διαφάνεια και η υπεράσπιση του Κοινωνικού κράτους. Αυτές μας οι αρχές θα δείξουν τη διαφορετικότητά μας από ένα συγκεκριμένο κλειστό σύστημα εξουσίας χωρίς απεύθυνση στους πολίτες. Συνελεύσεις γειτονιών, συμμετοχικός προϋπολογισμός, διάλογος με τους φορείς της πόλης, διεύρυνση των κοινωνικών δομών του Δήμου, υπεράσπιση και απόκτηση νέων ελεύθερων χώρων, δημιουργία νέων αθλητικών χώρων και βελτίωση της καθημερινότητας είναι βασικά στοιχεία του προγράμματός μας που θα αλλάξουν την εικόνα και τη ζωή της Αγ. Παρασκευής.
Ποιος είναι ο πρώτος φάκελος που θα ανοίξετε με το που θα εγκατασταθείτε στο γραφείο Δημάρχου;
Δεν είναι ένας, είναι αρκετοί. Οι φάκελοι ανεργία, υπεράσπιση των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, προγραμμάτων ΕΣΠΑ, η αξιοποίηση της Δημοτικής Περιουσίας και η διεκδίκηση των πόρων που οφείλει το Κεντρικό κράτος στους δήμους είναι κομμάτια ενός παζλ που έχει άμεση αντανάκλαση στην παραγωγικότητα και δραστηριότητα μας. Μαζί με τους εργαζόμενους του Δήμου που κινδυνεύουν με νέες διαθεσιμότητες – απολύσεις, θα εργασθούμε καθημερινά με βάση την εμπειρία μας στα Δημοτικά πράγματα της πόλης αλλά και με τη φρεσκάδα του καινούργιου και οραματικού, στοιχεία που ήταν καθοριστικά στην ψήφο των δημοτών μας.
-
Ειδήσεις4 έτη πριν
Κλειστά αύριο σχολεία της Αττικής. Όσο περνάει η ώρα η λίστα μεγαλώνει… Συνεχής ενημέρωση
-
Αγίας Βαρβάρας3 έτη πριν
Ποια σχολεία θα ανοίξουν αργότερα αύριο (25/11) λόγω κακοκαιρίας
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
Δήμος Νέας Ιωνίας: Μάχη για την 2η θέση
-
Ειδήσεις3 έτη πριν
“Κλείδωσε” η πρώτη θέση στο Ηράκλειο Αττικής
-
Κεντρικό Θέμα3 έτη πριν
Εκλογές 2019: Αποτελέσματα Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας
-
Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης4 έτη πριν
Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με την τ. Αντιδήμαρχο Κηφισιάς κα Νίνα- Ασπασία Βλάχου
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
11 υποψήφιοι ανακοινώθηκαν από τον Γιώργο Καραμέρο και το # Ενωμένο Μαρούσι
-
Αμαρουσίου4 έτη πριν
Οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Αμαρουσίου στους πληγέντες από τις πλημμύρες της 26ης Ιουλίου 2018