Ποιο παιδικό βιβλίο κέρδισε το Βραβείο Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου

0

ια πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε η απονομή Βραβείων Παιδικού Ορθόδοξου Χριστιανικού Βιβλίου μετά από σχετική διαγωνιστική διαδικασία που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη

Πειραιώς και συγκεκριμένα ο Ραδιοφωνικός Σταθμός «Πειραϊκή Εκκλησία 91,2FM».
Η γιορτή ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Κυριακής με δραστηριότητες που απαιτούσαν τη συμμετοχή των μικρών κυρίως φίλων μας. Διαγωνισμοί, παιχνίδια, παζλ, ζωγραφική και Αγιογραφία ήταν μερικές από τις δραστηριότητες.
Λίγα λεπτά μετά τις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας παρουσία του Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ ξεκίνησε η διαδικασία βράβευσης των διακριθέντων και η απονομή των σχετικών ενθυμίων και διπλωμάτων.
Ιδιαίτερη νότα ανάμεσα στις βραβεύσεις αποτέλεσε η Χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η οποία παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών τραγουδιών, υπό την διεύθυνση του μουσικού και Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου κ.Γιάννη Γρηγοράκη.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συναυλία του γνωστού και καταξιωμένου καλλιτέχνη Πέτρου Γαϊτάνου.
 Στέλλα Πλαταρά, φιλόλογος και ραδιοφωνική παραγωγός της Πειραϊκής Εκκλησίας.
Το 1ο Βραβείο πήρε το βιβλίο της Κατερίνας Νίκα – Μάνου «Η Μέρα αρχίζει ξανά!»

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

NEO – Εγγραφείτε συνδρομητής στην εφημερίδα ΧΤΥΠΟΣ έχοντας αποκλειστικά το προνόμιο να διαβάζεται πρώτοι την εφημερίδα ηλεκτρονικά κάθε εβδομάδα, κερδίζοντας μεγάλες εκπτώσεις και ΔΩΡΑ. Εκδηλώστε ενδαφέρον, στέλνοντας email στα [email protected] και [email protected] – με θέμα “ΧΤΥΠΟΣ: θέλω να γίνω συνδρομητής” και κερδίστε εκπτωτικά κουπόνια για τις αγορές σας, προσκλήσεις για θεατρικές παραστάσεις, ταξίδια, και αλλά πολλά, που μόνο οι συμδρομητές της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ απολαμβάνουν.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.