Κόπηκε η πίτα της αυτοδιοίκησης

0

«To 2017 θα είναι η χρονιά της Αυτοδιοίκησης» επισήμανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης στην εκδήλωση κοπής πίτας για το νέο έτος που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας παρουσία στελεχών της ΚΕΔΕ, του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ΠΕΤΑ.
Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος της ΕΕΤΑΑ Δ.Καλογερόπουλος και ο Πρόεδρος της ΠΕΤΑ Ν.Χιωτάκης.
Ο κ. Πατούλης τόνισε με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία που βρίσκεται χώρα, η Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι ενωμένη προκειμένου να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής και να υπερασπίζεται με τον βέλτιστο τρόπο τα συμφέροντα των πολιτών.
Στην ομιλία του υπογράμμισε την ανάγκη να δοθούν στην Αυτοδιοίκηση Α’βαθμού οι αρμοδιότητες που θα της δώσουν τη δυνατότητα να συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής κατά τα ευρωπαϊκά πρότυπα, επισημαίνοντας πως είναι το επίπεδο διακυβέρνησης που είναι εγγύτερο προς τον πολίτη.  
Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του κάλεσε όλα τους φορείς της Αυτοδιοίκησης να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά την εντατική δουλειά με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

 

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα “ΧΤΥΠΟΣ”. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.