Αυλαία για την «Περιβαλλοντική Ακαδημία» στην Ελευσίνα

0

Ακόμα μία ξεχωριστή βραδιά από την Εφηβική Θεατρική Ομάδα Μαγούλας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017, στις 21:00, στο θεατράκι του Πολιτιστικού Κέντρου «Λεωνίδας Κανελλόπουλος».

Η Εφηβική Θεατρική Ομάδα Μαγούλας, στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικής Ακαδημίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας, παρουσίασε για δεύτερη συνεχόμενη φορά την παράσταση «ο Γύρος του κόσμου σε 79 ημέρες», μία θεατρική διασκευή του μυθιστορήματος του Ιουλίου Βέρν: «ο Γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».

Μετά από την άκρως επιτυχημένη παρουσίαση της παράστασης στο κατάμεστο  θεατράκι του Πάρκου Μαγούλας στις 13 Ιουνίου 2017, το κέφι και η καλή διάθεση συνεχίστηκε με αμείωτο ενδιαφέρον και την Τετάρτη 14 Ιουνίου στην Ελευσίνα.

Οι μαθητές της θεατρικής ομάδας από Μαγούλα κι Ελευσίνα, έδειξαν για ακόμα μία φορά το ταλέντο και το εξαιρετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλαν, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, πλαισιωμένοι από χορογραφίες που εντυπωσίασαν το κοινό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικής Ακαδημίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας, φιλοξενήθηκαν φέτος, εκτός από τη δράση του θεατρικού παιχνιδιού και τμήματα καλλιγραφίας και φωτογραφίας.

Σχολιάστε το άρθρο

Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας.
Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας.