Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκθεση ζωγραφικής με άρωμα γυναίκας

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Λουκίας Κωνσταντίνου, με τίτλο: «Γυναίκες» που θα φιλοξενείται μέχρι την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου, παρέστη ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο, κ. Γιώργο Πατούλη.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων της έκθεσης, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, ο κ. Πέππας, συνεχάρη τη ζωγράφο για τις ενδιαφέρουσες δημιουργίες, και εξέφρασε τη συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την πολιτιστική δημιουργία.
Στη βραδιά των εγκαινίων παραβρέθηκαν επίσης, η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου, η δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, εκπρόσωποι συλλόγων του Δήμου Αμαρουσίου και φίλοι της τέχνης της ζωγραφικής.
Η έκθεση που πραγματοποιείται στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη (έναντι Βασ. Σοφίας 85, πλατεία Ηρώων) ολοκληρώνεται την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011.
Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης έχει ως εξής: Δευτέρα και Παρασκευή 9 π.μ. έως 3 μ.μ., Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη από 9 π.μ. έως 3 μ.μ. και από 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. Επίσης, Σάββατο και Κυριακή από 10 π.μ. έως 2 μ.μ.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ