Ελάτε στην παρέα μας

Περιστερίου

Το μήνυμα του Δημάρχου Περιστερίου για διαδικτυακά καλλιτεχνικά εργαστήρια

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Περιστερίου ξεκινά και πάλι την εξ αποστάσεως λειτουργία των Δημιουργικών Εργαστηρίων (Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού).

Τα μαθήματα των Δημιουργικών Εργαστηρίων θα γίνονται κανονικά σε προγραμματισμένες ώρες, με δωρεάν τηλεκπαίδευση που θα παρέχει η κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), μέσω της ειδικής πλατφόρμας.

Κατ’ αυτό τον τρόπο αναπληρώνονται τα μαθήματα και ήδη έχει προγραμματιστεί να συνεχιστεί αυτή η μέθοδος διδασκαλίας και επικοινωνίας με τους συμμετέχοντες για όσο καιρό μας επιβάλλουν οι συνθήκες.

Πληροφορίες από τη ΔΕΠΑΔΠ, καθημερινά τις ώρες 8:30 – 14:00, στα τηλέφωνα 2105779914, 2105779049, e-mail: [email protected]

Το μήνυμα του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη: 

“Φίλες και φίλοι, έχουμε στη ζωή μας έκτακτες υγειονομικές συνθήκες και ανατροπές.
Ο ιός που ήρθε απρόσκλητος, αλλά μπήκε επιθετικά παντού, έγινε η επικίνδυνη απειλή στην υγεία μας.

Στο πολυτιμότερο δηλαδή αγαθό της ανθρώπινης ζωής και της κοινωνίας ολόκληρης.
Εμείς, στο Δήμο Περιστερίου, που εδώ και δύο δεκαετίες τώρα, λειτουργούμε με κυρίαρχο γνώμονα και πυρήνα του ενδιαφέροντός μας, τη δική σας φροντίδα, θέλουμε πάντοτε και πολύ περισσότερο τώρα, συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, να σας βλέπουμε δημιουργικούς, χαμογελαστούς και εφοδιασμένους με τη δύναμη της ενέργειας και της αισιοδοξίας.

Έτσι, τα πάσης φύσεως δημοτικά εργαστήρια τέχνης, καλλιτεχνικών δράσεων, μουσικοχορευτικής δραστηριότητας, γυμναστικής άσκησης και γενικότερα ποικιλόμορφης δημιουργικής ενασχόλησης, θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στη διάθεσή σας και να αποτελούν δυνατότητα συμμετοχής σας σε αυτά.

Αγαπητή συμπολίτισσα και αγαπητέ συμπολίτη, άνθρωποι τόσο πολύ δικοί μας επί 20 συνεχόμενα χρόνια, μια ειδικά και πάλι διαμορφωμένη λόγω συνθηκών διαδικτυακή πλατφόρμα, σας περιμένει, για να σας διατηρήσει μέσα στη δράση, την ενεργοποίηση και πάνω απ’ όλα μέσα στο χαμόγελο.
Το οποίο άλλωστε είναι και η πιο αστείρευτη πηγή ζωής.

Τα δημιουργικά μας εργαστήρια, μέσα από δωρεάν τηλεκπαίδευση και διαδικτυακές επιλογές υποχρεωτικής ασφάλειας και προφύλαξης, θα συνεχίσουν να γεμίζουν με ζωή την καθημερινότητά σας. Όπως και να τροφοδοτούν με λειτουργικά κίνητρα, τη σκέψη, τις ιδέες σας και τα ενδιαφέροντά σας.

Όλοι εμείς, δεμένοι μαζί σας με διαχρονικούς και πανίσχυρους δεσμούς αγάπης, και σε αυτούς τους πρωτόγνωρης δυσκολίας και κινδύνου, καιρούς, επιδιώκουμε με κάθε επινόηση και δυνατότητά μας, να σας κρατήσουμε όρθιους και κυρίως μέσα στη ζωή.

Όλοι μαζί λοιπόν, ενωμένοι, ομόψυχοι, δραστήριοι και αισιόδοξοι, βάζουμε το χαμόγελο μπροστά και με κείνο παρέα προχωράμε.
Γιατί πρέπει και μας αξίζει, με κάθε τρόπο να καταφέρουμε να αντέξουμε και να βγούμε από την μάχη με τον απειλητικό κίνδυνο, οι τελικοί νικητές”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ