Ελάτε στην παρέα μας

Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης

Συγκίνησε την Κηφισιά ο Γιώργος Χατζηνάσιος

Δημοσιεύθηκε

στις

“Καλό βράδυ σε όλους, το μόνο που δεν βλέπω ακόμη είναι το φεγγάρι”, πριν ολοκληρώσει την παραπάνω φράση του ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος, συγκινημένος από τον ενθουσιασμό των φιλόμουσων που τον υποδέχθηκαν στο αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Ταξίδι που ξεκίνησε με ένα αφιέρωμα στον μεγάλο απόντα στιχουργό και λογοτέχνη Ιάκωβο Καμπανέλλη, του οποίου ο Χατζηνάσιος μελοποίησε σε διασκευή των άλλων μεγάλων Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Ξαρχάκου οχτώ σπουδαία ακούσματα. Στη συνέχεια οι ταλαντούχοι Σπύρος Κλείσσας και Αγάθη Κοσκινά πήραν πάλι μικρόφωνα για να ερμηνεύσουν Γιώργο Χατζηνάσιο. Απαλά, γλυκά και τρυφερά το κοινό έκανε το ακομπανιαμέντο όπως ζήτησε ο μαέστρος και έτσι όλοι μαζί έγιναν μία πελώρια παρέα κάτω από το σεληνόφως. Ανάμεσα σε όλη αυτή τη νυχτερινή μαγεία ανέβηκε στο αίθριο καταλαμβάνοντας θέση στο δεύτερο πιάνο με ουρά, το …λουλούδι του Γιώργου Χατζηνάσιου, η κόρη του Μαργαρίτα για να αγγίξει και εκείνη μαζί του τα πλήκτρα. Δημιουργώντας οι δυο τους μια απρόσμενα ευχάριστη βροχή από νότες, κινηματογραφική και τηλεοπτική δουλειά του μαέστρου ενώ μια παράλληλη προβολή σε μεγάλη οθόνη δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερη αμεσότητα των καλλιτεχνών με το κοινό. Να σημειωθεί ότι η Μαργαρίτα κάνει διεθνή καριέρα στην Αμερική με το όνομα Margo και ήδη έχουν κυκλοφορήσει με μεγάλη επιτυχία δύο δίσκοι της.

 

 

 

 

Παρών στη μουσική βραδιά ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος έσπευσε να συγχαρεί του καλλιτέχνες. Επίσης, οι Αντιδήμαρχοι Μανώλης Κουρμαδιάς, Νικήτας Κόκκαλης, Σταύρος Ζαπάντης, Μιχάλης Καυγαλάκης, Γιώργος Σκορδίλης, Αχιλλέας Κουρέπης, Γιώργος Παπαδόπουλος.

 

 

 

Η οικοδέσποινα της βραδιάς Πρόεδρος Νίνα-Ασπασία Βλάχου και μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. “Δ. Βικέλας” φιλοξένησαν στο τέλος της συναυλίας την οικογένεια Χατζηνάσιου σε δείπνο , που είναι εκ των χορηγών των Μενανδρείων 2022, τα ποτήρια υψώθηκαν με την ευχή ο Γιώργος Χατζηνάσιος να είναι πάντα συνοδοιπόρος μας στα μουσικά δρώμενα του Δήμου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ