Ελάτε στην παρέα μας

Πολιτισμός

Ξεκινούν τα μαθήματα της παιδικής – νεανικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων θέτοντας στο επίκεντρο τους νέους και τη μετάδοση καλλιτεχνικών ερεθισμάτων που πηγάζουν από την ανεξάντλητη «κιβωτό» της τέχνης και πολιτισμού, θα λειτουργήσει και φέτος επαγγελματική παιδική – νεανική χορωδία.
Σκοπός της χορωδίας είναι να υποστηρίζει με τη συμμετοχή της τις ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.
Την επιμέλεια των μαθημάτων και την ευθύνη διδασκαλίας των μαθητών έχει η εκπαιδευτικός μουσικής – μαέστρος Εύη Χλωρού.
Τα μαθήματα της χορωδίας για τη φετινή χρονιά ξεκινούν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 18:30 – 19:30. Χώρος συνάντησης είναι η αίθουσα χορωδίας του Εθνικού Ωδείου Ηρακλείου (Mελίνας Mερκούρη & Σοφίας 2, πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ Ν. Ηράκλειο).
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κιν. 6987603535.

Με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής χορωδιακής χρονιάς, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Με τη σύσταση της παιδικής – νεανικής χορωδίας του Ομίλου μας, επιθυμία μας ήταν να φέρουμε τα παιδιά μας σε επαφή με τη μουσική αγωγή και μέσα από μία ομαδική σύνθεση και έκφραση να αγαπήσουν τη μουσική και το τραγούδι. Η αρμονία που κάθε παιδί μπορεί να αποκτήσει μέσα από την επαφή του με τη μουσική είμαι μία κατάκτηση που θα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή».

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ